Formație de muzică live
pentru cluburi și concerte

Aducem energie, emoție, stare de spirit

Muzica live poate fi acel element special care să aducă un plus inedit pentru orice club, bar, restaurant sau pub. În multitudinea de opțiuni existente pentru localurile cunoscute din oraș, te poți evidenția mult mai ușor, deoarece nimic nu surclaseză experiența muzicii live. Fie că te bucuri de ea la o cină festivă, fie la o zi de naștere, muzica este cea care însoțește cele mai frumoase amintiri.

Marea calitate a divertismentului live este faptul că este personalizabil în funcție de ceea ce ai nevoie, fie că este vorba de muzică de fundal, muzică de dans, concert live sau muzică pentru pentru diferite ocazii speciale din viața clienților tăi.

Formația noastră este alcătuită din

De ce să alegi un band live pentru clubul tău

În calitate de manager sau posesor al unui club sau al unui restaurant, îți dorești ca toți cei care îți trec pragul să se bucure de experiențe unice și memorabile, care să îi aducă din nou la tine în local. Pentru a realiza acest lucru, există câteva aspecte pe care ar trebui să le cauți atunci când vrei să colaborezi cu o formație de muzică live.

Primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este adaptabilitatea și stilul  muzical al bandului. O formație de coveruri trebuie să poată cânta o gamă variată de melodii pentru a atrage tipuri diferite de public. Dacă locația ta este una contemporană, cu un aer modern, este important ca trupa să interpreteze și melodii actuale, pe care oamenii să poată dansa, interacționa cu ceilalți și să-și poată crea acele amintiri de neuitat. Dacă însă clubul tău se adresează mai mult unui public cu preferințe pentru muzica rock sau jazz, atunci aceasta trebuie să poată performa melodii corespunzătoare genului.

Un alt aspect important este potrivirea temei locației tale cu tipul de muzică interpretată. De exemplu, dacă o parte a clubului sau a pubului are temă vintage sau chiar retro, atunci ar avea sens ca trupa să aibă o abordare, similară cu stilul abordat atunci, iar muzica să aducă aminte de epoca ragtime și swing bluesy. Pe de altă parte, dacă locația este decorată într-un stil simplu și modern, probabil că tot ce ai nevoie este să asiguri remixuri bune pentru seri speciale. Bandul de cover ar trebui să se poată adapta cu ușurință acestor aspecte.

Următorul lucru de luat în considerare este să stabilești dacă ai nevoie de o trupă care cântă muzică live sau una care lucrează cu negativ. Unele formații cântă doar piese preînregistrate, în timp ce altele susțin doar spectacole de muzică live în care performează, dansează și cântă la instrumente simultan. Acesta poate fi un factor extrem de important, în cazul în care clubul tău are o scenă care poate susține un astfel de concert.

O formație de cover este o modalitate de a-ți crește afacerea prin atragerea de clienți noi și loializarea celor existenți, deoarece se crează o experiență unică, pe care nimeni altcineva nu o poate egala fără să investească în emoția efervescentă creată de muzica live

Ce beneficii aduce localului tău o formație de muzică live?

Muzica live îi face pe clienți mai fericiți și mai mulțumiți de experiența lor culinară, ceea ce crește profiturile și loialitatea clienților. Trupele de muzică  live sunt, de asemenea, extrem de versatile: pot cânta la orice tip de eveniment: de la nunți, la petreceri de zile de naștere sau petreceri corporate până la seri obișnuite, care atrag clienți care vor să se relaxeze și să uite de stresul cotidian!

În concluzie, muzica live este o modalitate excelentă de a aduce oameni în clubul tău, de a-ți promova afacerea și de a te ajuta să te diferențiezi de concurență, dar și să atragi în permanență clienți noi, pentru a crește veniturile afacerii tale.

Ce trebuie să știi înainte de a contracta o trupă de cover?

Cel mai bun mod de a determina ce fel de muzică este potrivit pentru restaurantul sau barul tău este să iei în considerare publicul și bugetul pe care vrei să-l aloci divertismentului. Cât vrei să cheltuiești? Încerci să creezi o experiență anume pentru clienți, ca de exemplu seri cu muzică tematică, anii 90, nostalgia etc.? Ce tip de public îți calcă pragul în anumite seri?

Deși poate părea facil la prima vedere să găsești un band de muzică live, să  bați palma și să ai o seară de succes, lucrurile trebuie organizate riguros. Trebuie să îți planifici în detaliu seara și să o anunți din timp. De asemenea, trebuie să te asiguri că evenimentul tău nu se suprapune cu altul din vecinătate, cu aceeași direcție tematică. Iată câteva întrebări la care trebuie să știi răspunsurile înainte de a angaja o trupă de cover.

  • Locația ta permite găzduirea unui eveniment cu muzică live?
  • Ai suficient spațiu suficient pentru o trupă care interpretează live?
  • Localul tău dispune de echipamente adecvate de iluminat și sunet sau e necesar ca bandul să le asigure?
  • Va deranja zgomotul de la muzică vecinii? Asigură-te că respecți regulile pentru a evita orice neplăcere.
  • Ai tot ce e necesar pentru a face față unui număr mai mare de clienți la tine în local?

Este de la sine înțeles că oamenii vor reveni mereu acolo unde s-au simțit absolut minunat. Principalele motive pentru care muzica live aduce un boost de energie sunt:

De ce să inviți trupa de cover Life On Mars la un concert la tine în local?

Iubim muzica live și vrem s-o împărtășim cu ceilalți. Energia generată ne inspiră să creăm momente magice alături de publicul din fața noastră. Cel mai important aspect va rămâne conexiunea pe care o avem cu audiența, fiindcă  este cea care contribuie în mod fundamental la emoția transmisă. Publicul care participă de obicei la serile de spectacol din cluburi, puburi sau restaurante își dorește să experimenteze emoții autentice, care să-i facă să lase rutina și grijile deoparte. Rolul nostru este să îi transportăm prin muzica noastră cât mai departe.

Playlist variat

Playlistul nostru este variat, iar abordarea muzicală este versatilă. Putem adopta aproape orice stil de muzică, de la jazz la rock, asigurând  originalitatea interpretării.

Atmosferă “nepământeană”

Ne mândrim cu faptul că reușim să creăm o atmosferă “nepământeană”, datorită energiei cu care interpretăm orice piesă și capacității de a te face să devii parte din povestea noastră, să trăiești și să asculți muzica odată cu noi.

Experiență

Avem experiență de peste X ani de cântat în baruri și cluburi din toată țara, nu doar la petreceri, cât și în susținerea de concerte proprii.

Consiliere gratuită

Te consiliem gratuit pentru a crea un playlist orientativ și pentru a putea stabili momente de care toată lumea prezentă în local își va aduce aminte cu plăcere.

Sunet

Știm că sunetul este o componentă extrem de importantă, de aceea, vrem să te asigurăm să echipa noastră profesionistă va face setările tehnice necesare ca muzica noastră să fie redată la cea mai bună calitate posibilă. De asemenea, putem asigura scenă, lumini și alte componente de care ai nevoie pentru o seară de succes.

Punctualitate

Punctualitate. Venim întotdeauna la locul și la ora stabilită de comun acord și chiar un pic mai devreme!

Top