„Lumea a dansat de la primele piese” – Cum am spart tradiția de la Hard Rock Cafe București

concert-hard-rock-cafe-bucuresti-nicu-avram Life On Mars (LOM)

„Lumea a dansat de la primele piese” – Cum am spart tradiția de la Hard Rock Cafe București

 

Legea nescrisă a concertelor din localuri spune așa:

„Dacă este mâncare și muzică Live, le apreciem numai bine de la masa noastră.”

Hard Rock Cafe-ul din București este locul unde mergi să îți sărbătorești ziua de naștere, te vezi cu prieteni apropiați și mergi la concertele trupelor cover din zonă și a artiștilor mari.

În alte cuvinte, este un loc mai intim, unde lumea vine să se bucure de muzică în compania persoanelor apropiate. Solista noastră Loredana își amintește: „Merg de mulți ani în Hard Rock și au fost puține evenimente la care pot să spun ca am țopăit cu toții până la sfârșitul serii.”

Și uite-așa, a venit și rândul trupei noastre cover, Life On Mars să cânte la Hard Rock Cafe din București în această toamnă.

 

Hard Rock – Bine te-am regăsit!

Este a doua oară când suntem invitați să cântăm la Hard Rock Cafe anul acesta. Mai jos, poți vedea fotografii de la primul nostru concert în Hard Rock din iulie, de când o avem și pe Deea în trupă.

De atunci, am avut timp să ne obișnuim în formula nouă, să punem bazele noii direcții creative (despre care ți-am mai povestit aici și aici) pentru a ne găsi un ritm nou și fresh ca trupă cover.

„Încă de când am urcat pe scenă”, povestește fondatorul și basistul nostru Nicu Avram, „ne-am dat seama că localul era plin de energie. Chiar după prima piesă, am fost întâmpinați cu aplauze, urale și ridicări în picioare. Atunci am zis, ‘OK, trebuie să plusăm!'”

Playlist-ul a rămas același pe care îl gândisem înainte de a urca pe scenă, dar noi am interpretat cu mai multă personalitate.

„A fost neașteptat de bine,” continua Nicu. „Lumea a început să danseze încă de la primele piese. S-au strâns mai aproape de scenă, și-au făcut loc printre scaune și mese ca să danseze, lucru care nu se prea întampla în Hard Rock Cafe.”

Atmosfera se vede mai ales în pozele din seara aceea.

Ne-am permis să mergem pe setlist-ul nostru de club și am cântat piesele care ne reprezintă pe noi cel mai bine. Am cântat multe piese rock (fiind în Hard Rock Cafe, de altfel), de la AC/DC, la Guns’N’Roses și Kings of Leon.

 

Ritmul nostru și confortul pe scenă

concert-hard-rock-cafe-bucuresti-loredana

Ții minte când ți-am povestit despre Deea și cum a ajuns ea în trupa noastră?

Am fost plăcut impresionați de talentul ei vocal, de energia pe care o avea de fiecare dată când urcam pe o scenă ți de faptul că ținea pasul cu noi, indiferent cu câte genuri muzicale jonglam într-o singura seară.

În același timp, știam ca vom avea o perioadă de acomodare în care ne vom adapta cu toții formulei noi. Și stiam că va veni un moment în care ne vom concentra mai puțin pe interpretare și ne vom simți 100% liberi.

Eh, acel moment a fost weekend-ul trecut în Hard Rock Cafe.

Loredana ne povestește mai multe: „A fost pentru prima dată când am simțit că lucrurile s-au așezat. Cu toții ne-am simțit atât de confortabil pe scenă și unul cu celălalt, încât cred că acum putem spune că am ajuns întradevăr la potențialul nostru ca trupă”.

 

Și-am adăugat-o la portofoliu!

Ne-am întâlnit cu multe persoane cunoscute. În public, au fost artiști precum Ruby, clienți vechi și clienți potențiali pe care i-am invitat să ne vadă Live pentru o degustare a ceea ce știm să facem.

„Am fost vizitați de o fostă clientă care a venit cu o prietenă a ei. După concert, ne-am întânit cu toții în Stars Room pentru a face schimb de contacte.

Prietena ei voia să lucrăm împreună în 2018,” își amintește Nicu. „A fost o ocazie cu care ne-am simțit bine făcând ce știm și am legat colaborări noi.”

Hard Rock Cafe-ul din București are o atmosferă plăcută, unde te poți bucura de muzica ta preferată în compania persoanelor dragi. De aceea, ne întoarcem cu plăcere de fiecare dată.

Vrei să ne auzi Live? Fii cu ochii pe pagina noastră de Facebook sau pe calendarul nostru de evenimente și află unde cântăm data viitoare.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top