Trupa Cover Life on Mars Bucuresti

BINE AI VENIT ÎN LUMEA NOASTRĂ!

Hai să facem cunoștință! Noi suntem Life On Mars și am început să cântăm împreună acum 5 ani.

De atunci și până azi a fost o adevarată aventură, cu nenumărate concerte, mii de kilometri parcurși, multe prietenii legate, distracție continuă, muzică live de calitate și energie la cote maxime!

Fie că e vorba despre cluburi, puburi, evenimente private, corporate, nunți, sau orice alt fel de petrecere, suntem mai mult decât bucuroși să răspundem afirmativ fiecărei invitații deoarece nimic nu se compară cu bucuria și energia venită din partea cealaltă a scenei!

Repertoriul nostru cuprinde coveruri foarte cunoscute, fresh, cu un sound modern și clasic în același timp, care ne ajută să interacționăm foarte ușor cu voi!

Am împărțit scena cu nume mari ale muzicii românești cum ar fi Loredana, Holograf, Gabriel Cotabiță, Mihai Mărgineanu, Alex Velea, Corina și mulți alții!

Pe lângă muzică de calitate și distracția garantată te poți baza pe profesionalismul și punctualitatea noastră și pe faptul că suntem parteneri de încredere.

Ne bucurăm de toate prieteniile câștigate de-alungul celor 5 ani de Life On Mars și așteptăm cu nerăbdare să dasăm și să ne distrâm și cu tine ca de fiecare dată.

Spread the life!

MEMBRII TRUPEI

Life on Mars

MOMENTE PE MARS

[unitegallery mars]

U2 & Mary J. Blige - One (trupa cover Life On Mars)

Single ladies, Crazy in love, (Life On Mars, Live Music Band)

Top