Despre noi

Nu ne imaginăm viața fără muzică și fără legătura magică creată între noi și oamenii care ne ascultă. Chiar dacă audiența este de fiecare dată alta, de vârste diferite, cu opinii variate despre ce înseamnă muzică bună, în cei peste 12 ani de activitate, am învățat că muzica bună ține de gust, stare și atmosferă.

Întotdeauna am crezut că rolul artistului nu este doar de a cânta, ci de a se oferi la maximum de fiecare dată, de a-și asculta publicul, de “a-l simți” pentru a crea o conexiune reală cu acesta. În caz contrar, nu are cum să-l captiveze, să-l ducă departe de probleme și griji sau să-i descătușeze energia pozitivă.

Muzica are puterea de a transforma orice eveniment într-unul memorabil, care depășește orice așteptare sau îl poate distruge prin banalitate și lipsă totală de inspirație. Poate să dărâme bariere, aduce împreună oameni din generații și cu viziuni diferite, dar care ajung să se simtă uniți în spirit cu ajutorul acordurilor preferate. Tu ce muzică preferi? Cum ai vrea să fie muzica la petrecerea ta? Pe ce melodie vrei să dansezi la nunta ta? Indiferent de ce-ți place, muzica live creează o atmosferă plină de vitalitate, euforie și stare de bine

Viziunea noastră, a trupei cover Life On Mars, este că muzica live este o experiență plină de energie și culoare, care ridică imediat starea de spirit, calmează, relaxează și distrează deopotrivă, un act artistic altfel de fiecare dată, indiferent de numărul de repetări.

Misiunea noastră este să te delectăm pe tine și pe invitații tăi cu un repertoriu  inspirat ales, să vă purtăm printr-un ocean de emoții pozitive și să vă teleportăm departe, într-o lume unde Aici și Acum sunt cele mai importante.

Pasiunea noastră pentru muzică și interacțiunea cu publicul reprezintă motivul pentru care am creat trupa LifeOnMars. Am început să cântăm împreună în urmă cu 8 ani și am avut sute de concerte în cluburi și evenimente private, precum nunți, botezuri, petreceri aniversare, petreceri corporate și evenimente de business. Am împărțit scena cu artiști precum Loredana, Holograf, Andra, Gabriel Cotabiță, Mihai Mărgineanu, Alex Velea, Corina, Laura Lavric, Maria Dragomiroiu  și mulți alții. Suntem o trupă de cover, dar chiar dacă interpretăm hituri, suntem conștienți de faptul că nu există o rețetă predefinită, ce asigură succesul unui eveniment

Muzică live la petreceri corporate

Muzică live concerte & cluburi

Tocmai de aceea, ne place enorm ceea ce facem și fiecare eveniment este special datorită oamenilor care se află în fața scenei. Doar interacționând continuu cu publicul știm când trebuie să mărim intensitatea, să cântăm melodii cu un efect de energie contagioasă și să ne folosim mereu creativitatea și intuiția, bazată pe ani de experiență pe scenă. Nu suntem mulțumiți până când nu le oferim oamenilor ceea ce au nevoie să audă ca să se simtă extraordinar de bine, chiar dacă nu și-au propus neapărat acest lucru.

Repertoriul nostru cuprinde coveruri foarte cunoscute, pe care le-ai fredonat ani de zile și pe care le interpretăm în stil clasic și modern, cu un sound fresh, perfect adaptat nevoilor evenimentului și publicului din fața noastră. Ne pregătim în permanență, creștem și lucrăm pentru a ne îmbunătăți produsul pe care-l oferim, adăugând în repertoriu melodii noi. Mai mult decât atât, suntem partenerul tău de nădejde și te putem consilia în alegerea unui playlist care să mulțumească pe toată lumea, modul în care se organizează sesiunile de cântare versus pauze și alte sfaturi pentru a crea momente unice, care dau impresia de flux natural, deși sunt perfect organizate.

Transformă-ți evenimentul într-unul de care participanții să-și aducă aminte cu drag, cu ajutorul muzicii live de calitate! Contează pe noi!

Formația noastră este alcătuită din

Ai nevoie de muzică live? De ce să alegi trupa de coveruri Life On Mars?

  • Cântăm din pasiune și mereu cu plăcere. Avem și concerte în cluburi, dar ne place să-ți fim alături și să sărbătorim cu tine!
  • Abordăm fiecare eveniment cu dedicare și seriozitate. Ne străduim să fim mai buni, atât în ceea ce privește actul artistic, cât și ca energie, inspirație și carismă.
  • Trupa noastră poate interpreta orice melodie în stilul artistului care a lansat-o, dar și in stilul LifeOnMars. Acest lucru păstrează elementul de surpriză și senzația de melodie nouă, care te captivează.
  • Selecția muzicală este concepută și planificată în funcție de stilul evenimentului tău. Putem crea playlisturi speciale, pentru orice tip de petrecere tematică.
  • Suntem specialiști în a interacționa și cu cea mai pretențioasă audiență și de a încălzi atmosfera la un nivel “nepământean”.
  • Organizarea unui eveniment este suficient de stresantă. De aceea, încercăm să te degrevăm de tot ce înseamnă grija momentului Life On Mars.
  • Te consiliem GRATUIT pentru a crea un playlist orientativ pentru evenimentul tău, care să mulțumească gusturile invitaților tăi și să creeze o atmosferă memorabilă.
  • Avem propria echipă de sunet, lumini, scenă, mașină de fum. Echipamentele pe care le folosim sunt de înaltă calitate, pentru a crea momente artistice impecabile.
  • În pauzele noastre, avem un DJ care va întreține atmosfera
  • Punctualitate. Venim întotdeauna la locul și la ora stabilită de comun acord și chiar un pic mai devreme!
Top