Muzic─â live pentru un eveniment de business

Muzic─â live pentru un eveniment de business

Muzic─â live pentru un eveniment de business

Să organizezi un eveniment corporate, o ceremonie de premiere, o petrecere de Crăciun sau o decernare de premii nu este deloc simplu. În lumea de business, rezultatele contează, pentru că nimeni nu vrea să dea banii pe o petrecere așa și-așa, pe un eveniment mediocru sau mai rău, pe un fiasco.

Cele mai mari emo╚Ťii apar ├«n cazul petrecerilor de tip team building sau de final de an, atunci c├ónd managementul ├«╚Öi dore╚Öte s─â s─ârb─âtoreasc─â reu╚Öitele ├«mpreun─â cu echipa, s─â anun╚Ťe noile obiective, s─â simt─â c─â angaja╚Ťii sunt implica╚Ťi, socializeaz─â ╚Öi c─â se simt cu adev─ârat parte din companie. ├Än acest caz, succesul depinde depinde ├«n mare m─âsur─â de c├ót de bine potrive╚Öti divertismentul cu nevoile invita╚Ťilor, pentru c─â distrac╚Ťia simulat─â nu p─âc─âle╚Öte pe nimeni. Imaginea angaja╚Ťilor care stau stingheri la mese ╚Öi se uit─â la ceas, a╚Ötept├ónd s─â plece acas─â este opusul coeziunii pe care un eveniment de business ar trebui s─â-o reprezinte.

Indiferent de tipul de eveniment organizat, muzica este obligatorie, iar muzica live poate face ca seara s─â devin─â o experien╚Ť─â unic─â. Sunt multe aspecte de luat ├«n considerare atunci c├ónd e╚Öti ├«n c─âutarea unei forma╚Ťii de muzic─â live potrivite, care s─â-╚Ťi distreze invita╚Ťii, dar care s─â fie suficient de flexibil─â ├«nc├ót s─â se alinieze perfect cu brandul companiei.

Bine├«n╚Ťeles c─â te po╚Ťi g─âsi inspira╚Ťie ├«n tematici ╚Öi idei care te pot ajuta ├«n organizarea unui eveniment corporate de succes, dar, ├«n general, divertismentul ├«n timpul unei petreceri de business are ca obiectiv principal s─â ├«i ajute pe oaspe╚Ťi s─â socializeze ╚Öi s─â se simt─â bine. Cel mai important este s─â ├«n╚Ťelegi mai ├«nt├ói scopul evenimentului, ca s─â po╚Ťi alege tipul de divertisment cu care nu vei da gre╚Ö.

Ce fel de muzică și divertisment ar trebui să aleg la o petrecere corporate?

­ččáMuzic─â ambiental─â. Este nelipsit─â la orice eveniment ╚Öi are rolul de a introduce oamenii ├«n starea de petrecere, de a socializa ╚Öi de a ├«ncuraja conversa╚Ťiile. Cele mai folosite sunt jazzul u╚Öor sau muzica clasic─â, care confer─â o anumit─â elegan╚Ť─â evenimentului, dar ╚Öi muzic─â pop ambiental─â, ├«n func╚Ťie de v├órsta publicului, de tipul de petrecere corporate etc. ├Än general, jazz-ul sau muzica clasic─â creeaz─â o atmosfer─â relaxant─â ╚Öi confortabil─â, de care oaspe╚Ťii se pot bucura. Muzica de fundal este folosit─â cu prec─âdere atunci c├ónd sosesc invita╚Ťii sau ├«n timp ce se ia masa.

­ččáSpectacol de muzic─â live. Elementul de spectacol al serii ar putea fi o trup─â renumit─â, un c├ónt─âre╚Ť cunoscut ╚Öi/sau o trup─â cover care ├«i face pe oameni s─â-╚Öi abandoneze scaunele ╚Öi s─â cucereasc─â ringul de dans. ├Än cadrul evenimentelor mari, muzica live este ├«nso╚Ťit─â ╚Öi de alte reprezenta╚Ťii, precum spectacole de Stand-Up Comedy, momente pirotehnice sau demonstra╚Ťii cu dansatori profesioni╚Öti.

­ččáDivertisment cu animatori. ├Än general, animatorii sunt cei mai potrivi╚Ťi pentru petrecerile de copii. ├Än cazul adul╚Ťilor pot anima petrecerea magicieni, caricaturi╚Öti sau dansatori, dar, de cele mai multe ori, ace╚Ötia sunt folosi╚Ťi ├«nainte de mas─â, la ├«nceputul programului, pentru a ÔÇť├«nc─âlziÔÇŁ atmosfera. De asemenea, animatorii sunt cei mai potrivi╚Ťi ├«n cadrul activit─â╚Ťilor de team building.

­ččáMuzic─â veche Vrei s─â ├«╚Ťi teleportezi invita╚Ťii ├«n alt─â epoc─â? Muzica veche poate fi o alegere bun─â dac─â vrei s─â oferi evenimentului un aer rafinat ╚Öi elegant ╚Öi organizezi o petrecere cu dress code. G─âse╚Öte o forma╚Ťie de cover care are un repertoriu muzical flexibil ╚Öi generos ╚Öi care poate interpreta live hituri celebre din trecut, acoperind c├ót mai multe genuri muzicale.

­ččáHituri noi&DJ

Chiar dac─â angajezi un band de muzic─â live, acesta nu va c├ónta ├«n continuu, iar dac─â vrei ca energia s─â nu se evapore instantaneu c├ónd se face trecerea de la muzic─â live la cea ambiental─â, un DJ care ├«ntre╚Ťine atmosfera este un must have. ├Än plus, mul╚Ťi angaja╚Ťi ├«╚Öi doresc s─â asculte ultimele hituri muzicale ale momentului ├«n varianta original─â, s─â danseze sau s─â se bucure ├«mpreun─â pe noul ÔÇťcrush” muzical.

­ččáMuzic─â pe care se poate dansa

O petrecere epic─â nu se poate ├«nt├ómpla dac─â toat─â lumea st─â la mas─â. Un ring de dans gol este un semnal clar c─â lumea nu se simte bine sau suficient de bine ├«nc├ót s─â ias─â la dans. O forma╚Ťie de muzic─â live, cu experien╚Ť─â solid─â ├«n interpretarea la nun╚Ťi, petreceri private sau concerte va determina invita╚Ťii s─â lase teama ╚Öi re╚Ťinerile deoparte ╚Öi s─â ├«ncing─â ringul de dans. Cel mai important aspect atunci c├ónd alegi o trup─â cover este s─â ╚Ötie s─â asculte, dar ╚Öi s─â interac╚Ťioneze cu publicul din fa╚Ťa sa. C├ónd exist─â o comunicare real─â, prin intermediul muzicii live, oaspe╚Ťii t─âi vor avea experien╚Ťe autentice, iar distrac╚Ťia va veni natural, f─âr─â s─â fie for╚Ťat─â.

Exemple de evenimente corporate la care muzica live este un must-have

­ččáRecep╚Ťie cu cin─â ╚Öi discursuri

Cele mai multe businessuri care organizeaz─â o recep╚Ťie cu cin─â ╚Öi discursuri sunt dornice s─â creeze o atmosfer─â aparte, plin─â de rafinament ╚Öi elegan╚Ť─â. Prin urmare, o forma╚Ťie de cover cu experien╚Ť─â este mai mult dec├ót obligatorie! Nu doar c─â membrii trupei ├«╚Öi vor ├«ncadra perfect ╚Ťinutele ├«n dress code-ul evenimentului, dar vor alege ╚Öi repertoriul potrivit ╚Öi inclusiv vor g─âsi un volum potrivit ╚Öi un playlist special, pentru o sear─â de neuitat.

De asemenea, ca trupa cover pe care o alegi trebuie s─â poat─â s─â interpreteze melodii din genuri muzicale diferite, care s─â se potriveasc─â cu gusturile tuturor invita╚Ťilor. Muzica live se poate folosi ╚Öi ├«nainte sau dup─â discursuri, ├«n cadrul activit─â╚Ťilor de premiere sau pentru a inspira angaja╚Ťii ├«nainte de prezentarea rezultatelor atinse ╚Öi ale obiectivelor viitoare.

­ččáPetrecere pentru angaja╚Ťii companiei Prima ├«ntrebare la care trebuie s─â te g├ónde╚Öti c├ónd organizezi o petrecere pentru companie este dac─â invita╚Ťii vor dori s─â danseze. Dac─â r─âspunsul este da, atunci angajeaz─â o forma╚Ťie de muzic─â live. G─âse╚Öte o trup─â cu experien╚Ť─â ╚Öi care poate s─â interpreteze orice melodie, indiferent de genul muzical ╚Öi care poate s─â creeze atmosfer─â. Verific─â atent recenziile acesteia ╚Öi canalul de YouTube, ca s─â vezi ce se ├«nt├ómpl─â ╚Öi ├«n cazul altor petreceri. Caut─â clipuri needitate, ca s─â verifici cum reac╚Ťioneaz─â publicul la ce se petrece pe scen─â. Un band profesionist de muzic─â live se poate adapta oric─ârui public ╚Öi are capacitatea s─â aduc─â toat─â mul╚Ťimea de invita╚Ťi pe ringul de dans.

­ččáPetrecere de Cr─âciun ╚Öi/sau de final de an Pentru astfel de evenimente, muzica live este de baz─â ╚Öi vine cu energia extraordinar─â a arti╚Ötilor, transmis─â c─âtre public, dar ╚Öi cu posibilitatea de a te bucura de un moment complet ╚Öi de a uni echipe ╚Öi angaja╚Ťi prin momentele pl─âcute petrecute ├«mpreun─â.

Vrei s─â organizezi o petrecere corporate sau un eveniment de business memorabil? Cheam─â-ne s─â-╚Ťi c├ónt─âm ╚Öi s─â-╚Ťi ├«nc├ónt─âm invita╚Ťii! Avem o experien╚Ť─âcontinu─â de peste 12 ani ├«n participarea la evenimente private ╚Öi de business ╚Öi ╚Ötim ce este nevoie pentru a transforma orice tip de eveniment ├«ntr-o reu╚Öit─â. Sun─â-ne la 0724 545 372 sau scrie-ne pe contact@lifeonmars.ro!

Share this post

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Top