Muzica potrivit─â pentru evenimente corporate

Muzica potrivit─â pentru evenimente corporate

Muzica potrivit─â pentru evenimente corporate

Chiar dac─â este vorba despre evenimente corporate, de la ├«nt├ólniri anuale, la conferin╚Ťe sau seminarii, muzica live creeaz─â o stare bun─â de spirit, eviden╚Ťiaz─â momentele cheie ╚Öi bucur─â participan╚Ťii. Dar de multe ori, nu este luat─â at├ót de mult ├«n considerare ├«n momentul planific─ârii evenimentelor de business, iar cu at├ót mai pu╚Ťin muzica live. O trup─â de cover care poate c├ónta live un repertoriu extins ofer─â divertisment de calitate pe mai multe planuri, prin interpretarea melodiilor pe care toat─â lumea le ╚Ötie ├«n stil original sau respect├ónd stilul artistului care a lansat melodia, dar ╚Öi prin crearea unui show spectaculos, a unui concert destinat exclusiv invita╚Ťilor t─âi.

C├ónd trebuie s─â organizezi orice tip de eveniment corporate, ai nevoie de o strategie muzical─â. Afl─â cum s─â faci alegerile muzicale corecte pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi tempo-ul ╚Öi atmosfera unui eveniment, de la pauza de cafea p├ón─â la petrecerea final─â.

C├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli ca s─â alegi cea mai bun─â muzic─â pentru evenimentul t─âu corporate┬á

  • Stabile╚Öte obiectivele evenimentului┬á

Stabilirea obiectivelor de la ├«nceput poate ajuta la crearea ├«ntregului plan. Ia ├«n considerare num─ârul de invita╚Ťi, ce fel de persoane sunt invita╚Ťii t─âi ╚Öi nivelul de experien╚Ť─â alforma╚Ťiei de muzic─â live pe care o alegi s─â c├ónte la eveniment.

  • Planific─â muzica evenimentului ├«nc─â din prima zi

Av├ónd ├«n vedere c─â muzica este cel mai important aspect, fie c─â e eveniment corporate, fie c─â e o nunt─â, ea este cea care influen╚Ťeaz─â starea de spirit a petrecerii. Dac─â preferi experien╚Ťa unic─â pe care muzica live o ofer─â, trebuie s─â te ocupi de rezervare ├«nc─â din prima zi, pentru c─â forma╚Ťiile care au experien╚Ťa necesar─â sus╚Ťinerii unui concert live au de obicei calendarul stabilit cu multe luni ├«n avans. De cele mai multe ori, trupele de cover cunoscute sunt ocupate, mai ales dac─â pl─ânuie╚Öti evenimentul ├«n sezonul nun╚Ťilor ╚Öi botezurilor, a╚Öadar nu e niciodat─â prea devreme s─â faci primele demersuri pentru a-i contacta.

  • Cunoa╚Öte-╚Ťi participan╚Ťii┬á

├Äntreab─â-te pentru cine creezi evenimentul. Muzica pentru o petrecere de business a unei echipe tinere este diferit─â de lista melodiilor pe care o auzi ├«ntr-o ├«nt├ólnire cu directorii companiei, mai ales dac─â ace╚Öti au o v├órst─â mai ├«naintat─â. Grupul t├ón─âr va aprecia hiturile noi, ├«ns─â, dac─â participan╚Ťii au peste 50 de ani, muzica redat─â trebuie s─â fie adaptat─â genera╚Ťiei lor. Este util s─â ob╚Ťii informa╚Ťiile necesare despre tipul de invita╚Ťi pe care o s─â ├«l ai la eveniment, at├ót ├«n ceea ce prive╚Öte v├órsta, c├ót ╚Öi zonele din care provin. O forma╚Ťie de muzic─â live experimentat─â poate crea cu u╚Öurin╚Ť─â un playlist de muzic─â pentru un grup eterogen, reu╚Öind s─â atrag─â pe ringul de dans invita╚Ťi de toate v├órstele.

  • Stabile╚Öte cu liderul trupei o list─â de melodii pe care s─â nu le c├ónte

Exist─â anumite genuri muzicale care poate nu se potrivesc cu evenimentul t─âu corporate. Creeaz─â o list─â de melodii ╚Öi stiluri pe care-╚Ťi dore╚Öti ca trupa s─â le evite ├«n timpul petrecerii. De exemplu, dac─â nu-╚Ťi dore╚Öti deloc folclor sau hip hop, este bine s─â comunici acest lucru de la bun ├«nceput.

  • Selecteaz─â muzica ├«n armonie cu scopul evenimentului ╚Öi cu ora stabilit─â

Melodiile cu bas intens nu sunt potrivite pentru un eveniment formal, planificat de diminea╚Ť─â. Muzica de deschidere a unei conferin╚Ťe ar trebui s─â implice participan╚Ťii ╚Öi s─â creeze energie pentru restul evenimentului. De asemenea, melodiile trebuie s─â fie optimiste, pentru a ridica nivelul de entuziasm al invita╚Ťilor. O trup─â live este o op╚Ťiune excelent─â, deoarece are o flexibilitate foarte mare ╚Öi se poate adapta fiec─ârui moment al zilei.

  • Discut─â cu managerul despre acustica loca╚Ťiei

Acustica loca╚Ťiei este r─âspunz─âtoare pentru modul ├«n care oaspe╚Ťii percep muzica. Sunetul unui duo acustic se va pierde dac─â loca╚Ťia este una prea mare, dar ar suna perfect la o recep╚Ťie organizat─â ├«ntr-o ├«nc─âpere mai mic─â. De asemenea, asigur─â-te c─â fiecare spa╚Ťiu este echipat corespunz─âtor pentru ca o trup─â live s─â poat─â s─â c├ónte. Forma╚Ťia de muzic─â Life On Mars are propria echip─â de sunet, lumini, scen─â, ma╚Öin─â de fum ╚Öi alte echipamente de calitate, pentru a asigura un sunet impecabil ╚Öi o experien╚Ť─â la superlativ pentru to╚Ťi participan╚Ťii.

  • Informeaz─â-te despre psihologia muzicii

De-a lungul timpului, cercet─ârile au demonstrat impactul psihologic pe care ├«l are muzica asupra dispozi╚Ťiei. A╚Öa c─â, ├«n loc s─â stabile╚Öti tu playlist-ul evenimentului,cel mai bine este s─â dai direc╚Ťia ╚Öi s─â la╚Öi profesioni╚Ötii s─â vin─â cu un repertoriu muzical care se poate adapta pe loc, ├«n func╚Ťie de reac╚Ťia publicului.

  • Opteaz─â pentru muzic─â live ╚Öi/sau ├«nregistrat─â

Trebuie s─â te decizi ├«mpreun─â cu echipa ta, dac─â petrecerea va beneficia demuzic─â live ╚Öi de un DJ ├«n pauze, sau doar de prezen╚Ťa unui DJ. Muzica live este cea care va st├órni emo╚Ťii de fiecare dat─â, av├ónd puterea de a aduce oameni ├«mpreun─â, indiferent de genera╚Ťiile din care provin. Muzica ├«nregistrat─â este mai rentabil─â din punct de vedere costuri, iar gama de melodii, stiluri muzicale ╚Öi tempo-uri este destul de vast─â. Cu toate acestea, atmosfera creat─â nu se va ridica la nivelul experien╚Ťei unui concert live. Bine├«n╚Ťeles c─â este o decizie care se va baza ╚Öi pe bugetul companiei. Cel mai ├«n╚Ťelept este s─â incluzi o combina╚Ťie ├«ntre muzica live ╚Öi muzica ├«nregistrat─â.

  • Integreaz─â muzica live ├«n momentele cheie ale evenimentului

O petrecere corporate nu dureaz─â c├ót o petrecere de nunt─â, iar momentele cheie sunt diferite. Po╚Ťi integra muzica live pentru a marca anumite etape esen╚Ťiale, precum finalul discursului CEO-ului sau chiar pentru a preg─âti o interven╚Ťie ├«n for╚Ť─â a acestuia, premierea echipelor ╚Öi/sau a angaja╚Ťilor performan╚Ťi, anun╚Ťuri de mare impact pentru viitor ╚Ö.a.m.d.

Tipuri de evenimente corporate care se preteaz─â pentru muzica live

├Än func╚Ťie de momentul pe care alegi s─â-l marchezi cu o petrecere, muzica live ofer─â culoare evenimentului t─âu de business. Inclusiv la conferin╚Ťe, la expozi╚Ťii sau lans─âri de produs, muzica live poate transforma complet evenimentul t─âu, dintr-unul plictisitor, ├«ntr-unul care atrage aten╚Ťia ╚Öi captiveaz─â audien╚Ťa pe tot parcursul s─âu.

Iat─â c├óteva exemple de momente specifice unei petreceri corporate, pe care le po╚Ťi marca ├«ntr-o manier─â memorabil─â cu ajutorul muzicii live:

­ččáMomentul deschiderii. Muzica live seteaz─â tonul atmosferei de la ├«nceputul evenimentului. Dac─â momentul de deschidere include o serie de discursuri, muzica live este exact ce ai nevoie. Piesele trebuie s─â fie hituri clasice, care fac ca ├«nceputul petrecerii s─â fie de neuitat.

­ččá├Änm├ónarea premiilor. Pentru un astfel de moment emo╚Ťionant pentru angaja╚Ťi, trupa live ├«╚Ťi poate oferi piese clasice, inspira╚Ťionale, care s─â motiveze ╚Öi s─â celebreze astfel de reu╚Öite. Muzica live este ╚Öi mai apreciat─â de invita╚Ťi, mai ales ├«n momentele ├«n care se simt importan╚Ťi ╚Öi aprecia╚Ťi.

­ččáPetrecere de Cr─âciun sau de final de an. Multe companii aleg s─â organizeze propriile petreceri de Cr─âciun sau de final de an, cu scopul de a marca obiectivele atinse pe durata unui an de activitate. Muzica live este necesar─â fiindc─â arti╚Ötii transmit o energie extraordinar─â invita╚Ťilor, ace╚Ötia reu╚Öind s─â se bucure de astfel de momente speciale ╚Öi s─â se relaxeze, celebr├ónd ├«mpreun─â toate reu╚Öitele.

­ččáPetreceri tematice. ├Än ultimul timp, petrecerile tematice sunt o tendin╚Ť─â foarte apreciat─â ├«n lumea corporate, iar muzica este foarte important─â pentru a avea o experien╚Ť─â autentic─â ├«n cadrul acestor tip de evenimente. Muzica live se poate adapta pentru orice tematic─â cum ar fi: anii 80′-90′, tematic─â de Halloween,Golden Age ╚Ö.a.m.d. O trup─â de cover ├«╚Öi va personaliza playlist-ul ╚Öi ╚Ťinutele pentru a se potrivi perfect cu tematica aleas─â.

Exist─â foarte multe genuri de muzic─â live, dar ╚Öi multe tipuri de interpre╚Ťi, ├«ns─â cea mai bun─â op╚Ťiune ar fi s─â alegi o trup─â de cover. Aceasta este ideal─â dac─â preferi s─â c├ónte muzic─â pe care toat─â lumea s─â o ╚Ötie, s─â o recunoasc─â ╚Öi s─â o fredoneze. Mai mult dec├ót at├ót, un band de cover asigur─â toate condi╚Ťiile ca lumea s─â nu r─âm├ón─â lipit─â de scaune, ci s─â interac╚Ťioneze, s─â danseze ╚Öi s─â sesimt─â chiar mai bine dec├ót ╚Öi-a propus!

De ce să alegi bandul de cover-uri Life On Mars pentru muzica live la evenimentul tău corporate? 

ÔťůIubim muzica live ╚Öi vrem s-o ├«mp─ârt─â╚Öim cu ceilal╚Ťi. Evenimentele corporate pot fi uneori rigide, iar dac─â muzica nu regleaz─â energia, e posibil ca experien╚Ťa s─â nu fie ceea ce ╚Öi-au dorit planificatorii evenimentului.

Ôťů╚śtim c─â playlistul poate fi o adev─ârat─â b─âtaie de cap, mai ales c├ónd ai alte zeci de lucruri de organizat. Las─â-ne s─â te ajut─âm s─â alegi cele mai bune piese pentru evenimentul t─âu, indiferent de tematic─â, loca╚Ťie ╚Öi num─âr de invita╚Ťi.

ÔťůTrupa noastr─â are ├«n repertoriu at├ót piese clasice, pe care le interpret─âm ca atare, c├ót ╚Öi piese abordate ├«ntr-o manier─â original─â.

ÔťůNe m├óndrim cu faptul c─â reu╚Öim s─â cre─âm o atmosfer─â ÔÇťnep─âm├óntean─âÔÇŁ, datorit─â energiei cu care interpret─âm orice pies─â ╚Öi capacit─â╚Ťii de a te face s─â devii parte din povestea noastr─â, s─â tr─âie╚Öti ╚Öi s─â ascul╚Ťi muzica odat─â cu noi.

Ôťů╚śtim c─â sunetul este o component─â extrem de important─â, de aceea, vrem s─â te asigur─âm c─â echipa noastr─â de sunet va face set─ârile tehnice, ca s─â v─â bucura╚Ťi de muzica live, la cea mai bun─â calitate posibil─â. De asemenea, putem asigura scen─â, lumini ╚Öi alte detalii tehnice de care ai nevoie pentru succesul evenimentului.

ÔťůPunctualitate. Venim ├«ntotdeauna la locul ╚Öi la ora stabilit─â de comun acord ╚Öi chiar un pic mai devreme! Dac─â vrei s─â afli mai multe despre muzica live potrivit─â petrecerii tale sau ai alte nel─âmuriri, ne po╚Ťi contacta oric├ónd!

Share this post

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Top