Cand clasicul si modernul fac echipa buna: Cum sa intretii un public divers?

clasic-modern-life-on-mars-scena

Cand clasicul si modernul fac echipa buna: Cum sa intretii un public divers?

 

A mai trecut o saptamana, iar noi am incheiat cu succes un alt eveniment onomastic din Bucuresti. Printre pasii de dans si ritmurile de pop si jazz, am intampinat si multe surprize placute in ceea ce a ajuns sa fie o seara neasteptat de frumoasa.

Citeste in continuare si afla care sunt experientele de care ne vom aminti mereu cu drag.

 

Partenerii vechi fac cei mai buni Brand Ambassadors

Cand planificam concerte, cu cat timp ne angajam mai repede, cu atat mai bine. Astfel, avem ocazia sa cunoastem clientul, sa intelegem audienta, sa ne pregatim setlist-ul… stii tu, pasii pe care i-am amintit si in alte articole.

Dar nu asta s-a intamplat la concertul de saptamana trecuta…

Am decis sa luam evenimentul cu putin timp in urma, ca urmare a colaborarii noastre anterioare cu Rotary Club din Timisoara.

Evenimentul a fost un botez de zi. Noi am inceput sa cantam la ora 18, iar pe la ora 23 ne pregateam sa cantam ultima piesa. Ceea ce ne-a placut a fost forma buna in care era toata lumea.

„La evenimentele de zi,” isi aminteste solista noastra Loredana, „audienta nu e la fel de dispusa sa intre pe ringul de dans, precum la evenimentele care au loc seara.” Dar precum am spus si in primul paragraf, ziua a fost plina de surprize placute.

 

„Incet, dar sigur” si o reactie complet neasteptata

clasic-modern-life-on-mars-rock-n-roll

Necunoscand clietul si audienta, am folosit o abordare care ne-a ajutat enorm in situatii asemanatoare si in trecut.

„Am mers pe varianta mai clasica,” spune basistul nostru Nicu Avram, referindu-se la genul de muzica si piesele cantate. „Nu am avut timp sa ne cunoastem publicul, sa discutam cu clientul.

Asa ca am facut ceea ce facem dintotdeauna – am testat cateva piese, am facut incalzirea, am observat reactiile si intretinut atmosfera pana la sfarsit.”

Astfel, am avut surpriza ca lumea sa danseze toata seara. Mai mult de atat, am avut parte si de un colectiv de varste si preferinte diferite. Pe ringul de dans, am vazut copii, tineri, adulti si inclusiv pe cei de varsta a doua.

 

Mambo, Twist, Rock’n’Roll… si nu numai

Am observat ca lumea raspundea la piesele clasice de petrecere, precum Twist, Mambo si Rock’n’Roll. Dar am intrat treptat si in zona noastra de confort cu piese mai moderne.

„Lumea s-a simtit bine,” spune Nicu. „Am jonglat cu mai multe stiluri pentru a ne asigura ca atmosfera ramane la fel de energica, fara sa ne indepartam prea mult de stilul nostru ca trupa.”

Daca vrei sa afli cum Life On Mars iese din tiparul trupelor cover, citeste interviul cu solista noastra Loredana, aici.

 

Un talent nou

Atat noi, cat si vechii nostri colaboratori de la Rotary Club din Timisoara suntem indragostiti de muzica – o pasiunea care ne aduce des impreuna.

Astfel, am ajuns sa il cunoastem si pe Voicu Dumitras din familia Rotary si sa ii urmarim talentul in lumina reflectoarelor. Solista noastra Loredana este Vocal Coach in echipa lui Marius Moga de la Vocea Kids si ne poate povesti mai multe:

„L-am cunoscut pe Voicu acum multi ani, cand canta la diferite spectacole. Anul trecut, a ajuns in semifinala la Vocea Kids si am fost placut surprinsa de evolutia lui vocala.”

A fost prezent la eveniment alaturi de familia lui si ni s-a alaturat pe scena pentru doua piese. „Am cantat Mercy si All Of Me,” spune Loredana. „Ceea ce imi place la el este simtul bun al masurii, in special pentru ca este atat de tanar. El se orienteaza mai mult spre Jazz si R’n’B, genuri care observ ca i se potrivesc deplin.”

Organizezi un eveniment onomastic in viitorul apropiat? Ia legatura cu noi si afla cum muzica Live poate nuanta atmosfera pe care o doresti la evenimentul tau.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Top