„Da, cantam si Twist & Shout! Acum hai pe ringul de dans!” – Despre muzica live si evenimentele din luna octombrie

Petrecere twist si shout music

„Da, cantam si Twist & Shout! Acum hai pe ringul de dans!” – Despre muzica live si evenimentele din luna octombrie

via GIPHY

 

A mai trecut o luna si uite-asa, am incheiat inca un sezon de evenimente onomastice.

Astazi, vrem sa ne amintim de cateva momente alaturi de clienti, prieteni si parteneri care ne-au fost alaturi si care s-au bucurat de muzica noastra pana in ultima zi de vara a anului 2017.

Sus, sus si-nainte

Acum o luna, ne-am imbarcat si am pornit spre Oradea unde ne-a asteptat un weekend plin. In program, am avut asa:

1 – Un eveniment corporate la scurt timp dupa ce am aterizat. Am facut atmosfera cu playlistul nostru obisnuit – putin blues, putin pop si spre sfarsit, raggae si hip-hop.

2 – O nunta sambata seara, unde am dansat un cuplu de proaspat casatoriti de cand am urcat pe scena, pana dupa taierea tortului.

3 – Duminica a fost ziua pe care ne-am rezervat-o noua. Am fost in vizita la bunicul solistei noastre Loredana (care apropo, este din Oradea), un om care ne face sa ne simtim ca la familiile noastre acasa.


Pssst! Vrei sa stii ce cantam si daca suntem trupa potrivita pentru urmatorul tau eveniment? Trimite-ne o solicitare pe adresa de email lifeonmarsoficial@gmail.com, trimite-ne datele evenimentului, ca data si locatia, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp cu o oferta personalizata si un playlist complet.


Cand traditia si modernul fac cea mai buna echipa

Urmatoarea saptamana, am ajuns in Maramures si am cantat la o nunta unde traditia zonei se imbina cu ritmuri moderne de pop si rock.

Cuplul de proaspat casatoriti au ales ce a fost mai bun din toate: dansuri maramuresene, muzica traditionala, spectacole sustinute de copii in porturi populare si multe altele. Cand a venit vorba de dans, am cantat tot ce am avut nou de la P!nk, Sia, Arctic Monkeys, dar si piesele clasice de petrecere ca cele din Grease, Donna Summer, Coolio si AC/DC.


Stiai ca?… Noi cantam 4 seturi a cate 30 de minute fiecare la evenimentele speciale pentru tine. Asta nu inseamna ca atmosfera inceteaza cand noi coboram de pe scena. Oferta noastra cuprinde si DJ, pe care tu il poti alege optional. Pentru mai multe informatii, ia legatura cu noi.


Un nou weekend, un nou eveniment

Weekendul urmator, ne-am intors la Bucuresti unde am avut placerea sa cantam pentru un cuplu la Presidential Ballroom.

Exerseaza, exerseaza, exerseaza

Sub imboldul „Practice makes perfect”, luna asta ne-am facut timp si am reluat repetitiile pentru instrumentalul unor piese pe care speram sa le cantam la urmatorul tau eveniment.

Aici poti asculta putina improvizatie…

Si aici poti asculta „Sex On Fire”, versiunea Life On Mars.

Ai nevoie de o trupa cover pentru urmatorul tau eveniment? Cu noi, ai parte de muzica ta preferata, dans pana in zori si o atmosfera de care sa iti amintesti cu drag o viata intreaga. Ia legatura cu noi.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Top