Playlist pentru o petrecere de botez

Playlist-pentru-o-petrecere-de-Botez

Playlist pentru o petrecere de botez

La toate petrecerile de tip botez sau nuntă, playlist-ul joacă un rol esential în desfășurarea lor, astfel încât toată lumea prezentă la petrecere să se simtă bine și să danseze, cum se zice – până iese fum din călcâie.

Și cum poți să faci ca toată lumea să danseze și să se distreze dacă nu cu un playlist bine ales?

Când vine vorba de o petrecere de botez, trebuie avute în vedere mai multe genuri muzicale, mai ales că aici vor fi cu siguranță și copii care vor dansa.

Chiar dacă vei aduce un DJ cu experiență în astfel de petreceri, e bine să ai un back-up de playlist-uri sau melodii pe care le vei vrea sau ști sigur că vor fi cerute de către invitați.

Dacă la nunți nu prea sunt copii, trebuie să te aștepți ca la botez să fie un număr mare de copii. Asta pentru că o petrecere de botez nu durează atât de mult ca o nuntă, iar ora începerii este mult mai devreme.

Caută pe youtube playlisturi de minim 10 melodii pe care să le alternezi cu celalalte playlist-uri. Copii vor adora muzica pentru ei și vor dansa și se vor juca împreună. Va trebui să îți pregătești momente de muzică pentru copii de 10 – 15 minute.

Playlist pentru cei mici dar și pentru cei mari

Aici lucrurile se complică și va trebui să găsești melodii care să fie cachy, dansabile și cu un ritm energic, iar dacă ne referim la genul melodiilor, în general trebuie să fie pop sau dance music.

Atunci când mergeai la o petrecere de botez ca invitat, poate, nu ți-ai pus niciodată problema playlist-ului, dar de multe ori muzica ți s-a părut mai bună decât muzica unei petreceri de nuntă.

Dacă ai ajuns în postura de a organiza botezul fiului sau fiicei tale va fi necesar să te ocupi personal de playlist-ul care va fi un mix din mai multe genuri muzicale.

Vei avea cu siguranță la petrecere cupluri care vor vrea să danseze pe muzică populară, așa că fă-le pe plac.

Alternează între momentele specifice botezului, genurile de muzică pe câteva zeci de minute, dar nu le amesteca prea rău.

Altfel spus, nu schimba genul muzical chiar la fiecare 5 minute, pentru că strici buna dispoziție a invitaților.

Vei observa că, fără să vrea, invitații vor savura momentele muzicale și vor dansa pe tot parcursul petrecerii.

Alte melodii poți găsi pe canalul trupei de youtube, interpretate live la diferite petreceri din București și din restul țării

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Top