Playlist pentru o petrecere de Botez

Playlist-pentru-o-petrecere-de-Botez

Playlist pentru o petrecere de Botez

La toate petrecerile de tipul botez sau nuntă, playlist-ul joacă un rol esential în desfășurarea lor, astfel încât toată lumea prezentă la petrecere să se simtă bine și să danseze, cum se zice – până iese fum din călcâie.

Și cum poți să faci ca toată lumea să danseze și să se distreze dacă nu cu un playlist bine ales?

Când vine vorba de o petrecere de botez, trebuie avute în vedere mai multe genuri muzicale, mai ales că aici vor fi cu siguranță și copii care vor dansa.

Chiar dacă vei aduce un DJ cu experiență în astfel de petreceri, e bine să ai un back-up de playlist-uri sau melodii pe care le vei vrea sau ști sigur că vor fi cerute de către invitați.

Dacă la nunți nu prea sunt copii, trebuie să te aștepți ca la botez să fie un număr mare de copii. Asta pentru că o petrecere de botez nu durează atât de mult ca o nuntă, iar ora începerii este mult mai devreme.

Caută pe youtube playlisturi de minim 10 melodii pe care să le alternezi cu celalalte playlist-uri. Copii vor adora muzica pentru ei și vor dansa și se vor juca împreună.

Va trebui să îți pregătețti momente de muzică pentru copii de 10 – 15 minute.

Formația arhicunoscută, care în ultimii ani a avut o cerere exponențială, iar melodiile lor sunt fredonate de milioane de copii, este Gasca Zurli.

Cu melodiile acestei formații nu vei da greș:

De asemenea Margareta Pâslaru – o artistă desăvârșită care a produs atât slagăre, cât și melodii pentru cei mici.

Celebra melodie din fimul Veronica (Cântecul Zânei), poate aduce o stare de bucurie nu doar în rândul celor mici.

Playlist pentru cei mici dar și pentru cei mari

 

Aici lucrurile se complică și va trebui să găsești melodii care să fie cachy, dansabile și cu un ritm energic, iar dacă ne referim la genul melodiilor, în general trebuie să fie pop sau dance music.

Atunci când mergeai la o petrecere de botez ca invitat, poate, nu ți-ai pus niciodată problema playlist-ului, dar de multe ori muzica ți s-a părut mai bună decât muzica unei petreceri de nuntă.

Dacă ai ajuns în postura de a organiza botezul fiului sau fiicei tale va fi necesar să te ocupi personal de playlist-ul care va fi un mix din mai multe genuri muzicale.

Iata cateva formații sau artiști care au melodii speciale și foarte potrivite pentru un asemenea eveniment:

Zaz – are melodii cu un ritm foarte interesant, pot spune chiar magic. Câteva melodii sunt atât de drăguțe încât acoperă toate vârstele

The Baseballs – sunt o formație de trei tineri care au remixat melodii ale marilor artiști din prezent pe ritmuri de rock-and-roll, iar rezultatul este unul foarte reușit.

Will And The People – câteva melodii care pot face diferența.

Caro Emerald – muzica lor este un amestec de jazz și pop, ritmurile fiind plăcute auzului, o alegere excelentă pentru momentele in care invitații mănâncă.

Bruno Mars – un artist complet care combină genuri precum Pop, Funk și altele.

Dan Spataru – celebra lui melodie “Drumurile noastre” este o emblema unei petreceri autentic românești;

Artiști români în trend.

Lista se poate intinde pe multe pagini, dar o vom încheia cu câteva playlisturi gata făcute. Tot ce va trebui este ca la petrecerea ta să ai un laptop, tabletă sau mobil, o conexiune bună la internet mobil, poate chiar să folosești Wi-Fi-ul din locatie și să dai click pe playlist-ul de mai jos.

De asemenea poți găsi și alte playlisturi făcute pe platforma youtube.

Playlist cu muzică populară

Tot mai mulți tineri optează pentru o abordare tradițională în organizarea petrecerii de botez – Îmbrăcăminte populară, meniu specific românesc din diferite zone ale României, dar și un playlist specific care să cuprindă diverse genuri populare cum ar fi:

Sârba

Brașoveanca

Hora

Cântece Populare Clasice

Vei avea cu siguranță la petrecere cupluri care vor vrea să danseze pe muzică populară, așa că fă-le pe plac.

Alternează între momentele specifice botezului, genurile de muzică pe câteva zeci de minute, dar nu le amesteca prea rău.

Altfel spus, nu schimba genul muzical chiar la fiecare 5 minute, pentru că strici buna dispoziție a invitaților.

Vei observa că, fără să vrea, invitații vor savura momentele muzicale și vor dansa pe tot parcursul petrecerii.

Alte melodii poți găsi pe canalul trupei de youtube, interpretate live la diferite petreceri din București și din restul țării

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Top