Andrei Precup despre Trupa Life On Mars: „Suntem, pur și simplu, noi înșine”

andrei-precup-despre-trupa-life-on-mars Life On Mars (LOM)

Andrei Precup despre Trupa Life On Mars: „Suntem, pur și simplu, noi înșine”

 

Timp de 6 ani, tobosarul și prietenul nostru, Andrei Precup, a ajutat trupa Life On Mars să rămână fresh, făcând ce face el cel mai bine: să fie el însuși.

Astăzi, Andrei ne povestește cum crede el că Life On Mars creează momente de neuitat, prin muzica LIVE. Așa ca l-am întrebat despre…

 

Oamenii pentru care cântăm

„Când am început să cântăm împreună, erau mai multe concerte în cluburi decât evenimente private sau onomastice,” își amintește Andrei. „Life On Mars a cântat mereu piese cu o tentă mai rock. Așa că la inceput, eram obișnuiți cu un public tânăr, plin de energie, care venea să ne asculte pentru a se bucură de muzica noastră.”

Audiența noastră s-a schimbat treptat în ultimii ani. Și toată schimbarea înspre bine.

Cântând tot mai mult la evenimente corporate și onomastice, am început să jonglăm și cu alte genuri muzicale. Acum, în playlist-ul nostru, găsești oldies, pop, rap, raggae și bineînțeles, rock.

andrei-precup-despre-trupa-life-on-mars-concert

Citeste mai multe despre noul nostru setlist.

„În 2017, a fost prima dată când am observat că audiența noastră s-a schimbat radical,” continuă Andrei.

„În timpul celui mai mare eveniment privat la care am cântat până acum, am observat pe ringul de dans oameni de toate vârstele, de la copii pâna la cei de vârsta a treia.”

„Toți cântau după noi, toți stiau versurile. Este un sentiment extrem de plăcut să vedem că putem fi pe aceeași lungime cu un public atât de divers.”

Cum creștem de la an, la an

andrei-precup-despre-trupa-life-on-mars-mojo

Când ne întâlnim, luăm loc, scoatem un pix și o foaie de hârtie (sau mai nou, deschidem o aplicație) și începem să trecem tot ce vrem să realizăm în următorul an, devine copleșitor.

Bineînțeles, vrem să cântăm pentru cât mai mulți oameni, dar în același timp, și să rămânem fideli valorilor noastre.

Andrei povesteste mai multe:

„Cel mai important lucru pe care l-am învățat de când sunt în trupa Life On Mars este să fiu eu însumi. Să rămân fidel muzicii de calitate, să muncesc din greu dar cu drag și să fiu mereu deschis la ce e nou.”

De altfel, acestea sunt și valorile care definesc trupa Life On Mars. Respectându-le, am observat, că este cea mai sigură cale spre succes în fiecare an.

 

De la-nceput – Toboșarii preferați

„Muzica a fost mereu importantă în familia mea. Parinții mei sunt mari iubitori de muzică bună.

Eu am crescut cu Beatles, Jimi Hendrix, Led Zeppelin. Avându-i pe părinții mei alături pentru discuții și întrebări, m-a ajutat foarte mult să înțeleg ce îmi place și de ce,” își amintește Andrei.

„Cred că familia mea a fost cea mai importantă influență pe care am avut-o în educația mea muzicală.”

„Dacă ar fi să îmi enumăr toboșarii preferați… aș începe cu Vinnie Colaiuta. Preferatul meu din toate timpurile este Buddy Rich, dar dacă ar fi să îi găsesc un echivalent din zilele noastre, pentru mine, este Vinnie. Omul poate cânta orice. A cântat cu Megadeth, Faith Hill, Frank Zappa, Jeff Beck, pana și cu Sting… și a cântat de fiecare dată, extrem de bine.”

 

Ceilalti 4 marțieni

„Suntem ca o familie… O familie care se ceartă, se ignoră, se ia în brațe, dar o familie care cade mereu de acord când vine vorba de lucruri importante. Ce piese alegem pentru următorul setlist? Cum organizăm programul pentru un eveniment?” spune Andrei.

Vorbind despre ceilalți membri ai trupei, el îi descrie ferm: „Toți sunt artiști desăvârșiți.” Cu toate că în trupa Life On Mars cântăm cover-uri, fiecare dintre noi vine cu ceva original.

Tocmai de aceea, piesele sună fresh. „Nicu este un basist excepțional,” afirmă Andrei. „Fiind și fondatorul nostru, înțelege și părțile noastre și știe ce să pretindă când vine vorba de partea creativă.”

„Cătălin are foarte multă cultură muzicală – e ca o enciclopedie. Iar Loredana și Deea sunt imaginea trupei.

Pe umerii lor stau multe – coregrafie, prezentare, mișcare scenică. Ele sunt cele care interacționează în mod direct cu publicul și o fac extrem de bine.”

Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fli ce cred și ceilalți membri ai trupei noastre despre Life On Mars, urmărește-ne aici. Iar, dacă ai un eveniment pentru care ai nevoie de o trupă cover, contactează-ne!

Nu uita să ne urmărești și pe Facebook, dacă vrei să vezi ce punem la cale săptămână de săptămână.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Top