Trupa cover București: Top 5 alegeri pentru muzică de la nunta ta

cum-alegem-muzica-pentru-nunta-ta-2 Life On Mars (LOM)

Trupa cover București: Top 5 alegeri pentru muzică de la nunta ta

Ne-am gândit la modalitățile în care poate fi abordată muzica la o petrecere de nuntă și am adunat 5 idei foarte bune:

  • Artiști Vocali;
  • Muzică Instrumentală;
  • Trupă Cover din București sau din alte orașe;
  • DJ;
  • O combinație între ele.

Petrecerea nunții tale este una din cele mai importante, frumoase și emoționale părți din ziua ta cea mare. Este momentul când îți sărbătorești relația alături de cei mai importanți oameni din viața ta – prietenii și familia.

Muzica LIVE poate duce petrecerea ta la nivelul următor. Nu doar că vine cu acel factor WOW, dar completează și atmosfera de petrecere.

După 8 ani de cântat pentru cupluri de tineri căsătoriți, noi în Life On Mars am învățat puțin despre ce tip de muzică LIVE se potrivește diferitelor cupluri.

Artiști vocali

Artiștii vocali oferă o experiență dinamică și energică petrecerii tale.

Daca vrei să adaugi o notă romantică nunții, o artistă sau un artist vocal nu te va dezamăgi.

Este o alegere ideală pentru cei care vor atât muzică ușoară pentru momentele când invitații sunt la masă, dar și pentru momente memorabile pe ringul de dans.

Sfatul nostru este să te gândești care este reacția pe care o vrei din partea invitaților tăi. Cum vrei ca artistul vocal să completeze experiența de la nunta ta?

interpert/solist vocal

DJ

Dacă vrei să intreții un public de toate vârstele, o altă abordare ar fi alegerea unui DJ cu un playlist divers care acoperă mai multe genuri muzicale.

De exemplu, pentru un public care preferă să converseze mai mult decât să intre pe ringul de dans, poți opta pentru un concert de muzică mai relaxantă, chillout sau lounge.

Alegerea DJ-ul este la fel de importantă ca toate celelalte modalități de abordare a muzicii la o petrecere de nuntă. Daca stilul nu se potrivește, petrecerea nu va fi așa cum ți-ai dorit.

Astfel, putem concluziona împreună că totul va depinde de alegerea genurilor de muzică conform profilului invitațiilor. Atenție mare, să relizezi acest pas înainte de contractarea oricărui artist sau DJ.

Sfaturile noastre despre cum să alegi genurile de muzică, cum să construiești profilul invitaților și în final cum să construiești un playlist potrivit pentru o petrecere de nuntă le găsești în articolul nostru dedicat în acest sens.

recomndari playlist de la DJ sau formatie
nicu-avram-trupa-life-on-mars

Muzică instrumentală

… Dar nu te limita la cele mai cunoscute stiluri!

Dacă vrei să întreții un public deosebit, cu gusturi fine, muzica instrumentală nu va da greș niciodată.

Din nou, trebuie doar să alegi doar genul care se potrivește cel mai bine audienței de la nunta voastră.

Dacă invitații nu sunt mari amatori de dans poți merge pe un concert de pian clasic, saxofon sau harpă,

Gândește-te la momentul în care va începe muzica Live și la ce reacție vrei să obții din partea invitaților la petrecere.

Astfel, îți vei da seama care gen de muzică sau care dintre abordări se potrivește cel mai bine.

Trupă cover

Dacă vrei un spectacol cu voce, instrumental și dans până în zori, o trupă cover este cea mai bună alegere. Iar când alegi o trupă cover din București, ai opțiuni până la stele și inapoi.

Pe lângă genurile diverse de muzică din care le poți alege, trupele cover îți pot oferi și DJ, lumini și propriile sisteme de sonorizare, indiferent de orașul unde vrei să-ți sărbătorești nunta.

Life On Mars vine cu 8 ani de experiență ca trupă cover și un stil mai puțin tradițional, cu accente puternice de rock, blues și pop.

Așa că, dacă ai nevoie de o trupă care să cânte Black Eyed Peas, Pink, Gwen Stefani, Bob Marley și Kings Of Leon, nu trebuie să mergi mai departe. Ne-ai găsit!

Vizitează-ne canalul de Youtube și descoperă ce și cum știm să cântăm!

Formatie-nunta-Life-On-Mars

Combină-le

Întotdeauna ai posibilitatea de a le combina. Trupa cu DJ, trupa cu muzica instrumentală, DJ cu artiști vocali și așa mai departe.

Prin combinarea variantelor disponibile sigur vei surprinde, dar mare atenție cu organizarea.

Trebuie să fie stabilit foarte clar ordinea celor implicați, durata momentului, tipul de muzică, cine face legătura între momente, totul până la cel mai mic detaliu.

Acest gen de abordare presupune mai mulți furnizori, deci griji suplimentare în organizarea propriu-zise a desfășurării petrecerii de nuntă.

Indiferent de alegerea pe care o vei face, îți recomandăm adăugarea unui moment artistic adecvat stilului ales pentru nunta voastră.

Așa că iată – acestea sunt toate tipurile de muzică LIVE care pot adaugă o scânteie petrecerii din ziua ta cea mare.

Cauți o trupă cover în București? Ia legătura cu noi și află tot ce îți putem oferi.

Nu uita să ne urmărești pe Facebook pentru mai multe noutăți!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Top