Trupa cover Bucuresti: Top 5 alegeri pentru muzica de la nunta ta

Trupa cover București: Top 5 alegeri pentru muzică de la nunta ta

cum-alegem-muzica-pentru-nunta-ta-2 Life On Mars (LOM)

Trupa cover București: Top 5 alegeri pentru muzică de la nunta ta

 

 

Petrecerea nunții tale este una din cele mai importante, frumoase și emoționale părți din ziua ta cea mare. Este momentul când îți sărbătorești relația alături de cei mai importanți oameni din viața ta – prietenii și familia.

Muzica LIVE poate duce petrecerea ta la nivelul următor. Nu doar că vine cu acel factor WOW, dar completează și atmosfera de petrecere.

După 8 ani de cântat pentru cupluri de tineri căsătoriți, noi în Life On Mars am învățat puțin despre ce tip de muzică LIVE se potrivește diferitelor cupluri.

Așa că ne-am gândit să-ți facem o listă cu genurile și stilurile de formații din care probabil vei alege muzica pentru evenimentul tău. Ne-am gândit la tot: de la artiști vocali și muzica instrumentală, la trupa cover București.

Artiști vocali

Artiștii vocali oferă o experiență dinamică și energică petrecerii tale.

Daca vrei să adaugi o notă romantică nunții, o artistă sau un artist vocal nu te va dezamăgi.

Este o alegere ideală pentru cei care vor atât muzică ușoară pentru momentele când invitații sunt la masă, dar și pentru momente memorabile pe ringul de dans.

Sfatul nostru este să te gândești care este reacția pe care o vrei din partea invitaților tăi. Cum vrei ca artistul vocal să completeze experiența de la nunta ta?

Muzică instrumentală

Dacă vrei să intreții un public divers, dar cu gusturi mai fine, muzica instrumentală nu dă greș niciodată. Trebuie doar să alegi genul care se potrivește cel mai bine audienței de la nunta ta.

De exemplu, pentru un public care preferă să converseze mai mult decât să intre pe ringul de dans, poți opta pentru un concert de pian clasic.

Gândește-te la momentul când vei vrea să intre muzica LIVE și la ce reacție vrei să obții din partea invitaților tăi. Astfel, îți vei da seama dacă publicul va rezona cu alegerea ta.

Jazz și blues

… Dar nu te limita la cele mai cunoscute stiluri!

Daca invitații tăi sunt oameni care adoră muzica instrumentală, dar cărora le face plăcere să se miște pe ritmuri de flamenco, jazz, latino sau bossa nova, optează pentru un chitarist recunoscut pentru aceste genuri și probabil și o solistă care poate completa atmosfera.

Trupă cover

Dacă vrei un spectacol cu voce, instrumental și dans până în zori, o trupă cover este cea mai bună alegere. Iar când alegi o trupă cover București, ai o opțiuni până la stele și inapoi.

Pe lângă genurile diverse de muzică din care le poti alege, trupele cover îți pot oferi și DJ, lumini și propriile sisteme de sonorizare, indiferent de orasșul unde vrei să-ți sărbătorești nunta.

Life On Mars vine cu 8 ani de experiență ca trupă cover și un stil mai puțin tradițional, cu accente puternice de rock, blues și pop.

Așa că, dacă ai nevoie de o trupă care să cânte Black Eyed Peas, Pink, Gwen Stefani, Bob Marley și Kings Of Leon, nu trebuie să mergi mai departe. Ne-ai găsit!

Vizitează-ne canalul de Youtube și descoperă ce și cum știm să cântăm!

anii-90-trupa-cover-petrecerea-ta-youtube

Așa că iată – acestea sunt toate tipurile de muzică LIVE care pot adaugă o scânteie petrecerii din ziua ta cea mare.

Cauți o trupă cover în București? Ia legătura cu noi și află tot ce îți putem oferi.

Nu uita să ne urmărești pe Facebook pentru mai multe noutăți!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.