Termen și condiții

Termenii şi condiţii

Ultima modificare: 07 iunie 2018

 

Bun venit la Life On Mars!

Îți mulţumim pentru utilizarea site-ului nostru („Serviciile”). Serviciile sunt oferite de S.C. Life On Mars SRL (LifeOnMars), cu sediul în str. Izvorul Rece nr.5, Bloc A10, Etaj 1, Scara F, Ap. 81, sector 4, București.

Te rugăm să citești cu atenţie. Prin utilizarea Serviciilor noastre, ești de acord cu prezenţii Termeni şi Condiţii.

 

Termeni şi condiţii

Prestator: S.C. Trupa Life On Mars SRL

Beneficar: orice persoană fizică sau juridică care are cont realizat în cadrul site-ului nostru

Utilizator: orice persoană fizică care utilizează site-ul nostru în nume propriu sau în calitate de reprezentant al unei persoane juridice.

Client: orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani sau orice persoana jurdică  cu sediul în România sau altă țară care a încheiat un contract cu Prestatorul.

Servicii: orice opțiune a site-ului sau serviciu listat pe site, inclusiv cele mentionate în e-mail-ul de solicitare a ofertei, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator, Beneficiarului ca urmare a Contractului incheiat.

Site: pagina web găzduită la adresa: www.lifeonmars.ro

Comentariu: apreciere sau obervație exprimată intenționat prin intermediul formularului dedicat din cadrul fiecărui articol

Testimoniale: recenzie sau apreciere a unui client cu privire la serviciile prestate exprimată prin intermediul platformelor Facebook sau Google Maps, precum și transmise pe e-mail având acordul prealabil pentru publicare.

Formular: set de câmpuri de colectare de informații (asemănător chestionarului) cu un scop definit: contact, solicitare/transmitere ofertă, propunere colaborare, mulțumire și așa mai departe.

Contract:

Putem să modificăm prezenţii Termeni şi condiţii care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislaţiei sau al Serviciilor noastre.

Consultă periodic Termenii şi condiţiile. Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi Condiţii.

Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termen de minimum paisprezece zile după postare. Totuşi, modificările aferente funcţiilor noi ale unui Serviciu şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat.

Dacă nu ești de acord cu modificările aduse Termenilor şi Condiţiilor aferente unui Serviciu, îți sugerăm să întrerupi utilizarea Serviciului respectiv.

Dacă nu respecţi prezenţii Termeni şi Condiţii şi noi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunţăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).

Dacă anumiţi termeni şi anumite condiţii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi Condiţiilor.

Pentru informaţii despre modul în care puteţi să contactaţi LifeONMars, accesaţi pagina noastră de contact.

 

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie să respectaţi politica de confidențialitate (cum prelucrăm datele cu caracter personal) precum și prezenții Temenii și Condiții de Utilizare ale site-ului.

Nu utilizaţi Serviciile în mod necorespunzător. Puteţi utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform reglementărilor europene.

Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către tine dacă nu respecți Termenii şi Condiţiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Utilizarea Serviciilor nu-ți oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesezi.

Nu ai dreptul să utilizezi conţinutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care obţi permisiunea scrisă din partea noastră. Prezenţii Termeni şi Condiţii nu-ți acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul Serviciilor.

Nu copiați în totalitate sau în parte elemente constitutive, poze, texte sau codul sursă ale site-ului. Acestea sunt proprietatea S.C. Life On Mars SRL.

Putem examina conţinutul comentariilor pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre şi putem elimina sau refuza să afişăm conţinutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conţinutul; prin urmare, nu presupune că îl examinăm.

În ceea ce priveşte utilizarea Serviciilor de către tine, putem să ți trimitem anunţuri privind serviciile, mesaje administrative şi alte informaţii. Puteţi renunţa la unele dintre aceste comunicări, folosind link-ul pentru dezabonare de la finalul fiecărui e-mail, răspunzând printr-un e-mail în care soliciți expres acest lucru sau printr-o scris le adresa sediului social.

 

Protejarea confidenţialităţii şi a drepturilor de autor

Politicile de confidenţialitate LifeOnMars explică modul în care tratăm datele tale cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi Serviciile noastre.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord ca LifeOnMars să poată utiliza datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate.

 

Modificarea şi încetarea furnizării Serviciilor

Modificăm şi îmbunătăţim în mod constant Serviciile. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcţionalităţi ori funcţii; de asemenea, putem să suspendăm sau să întrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Puteţi să renunţaţi oricând la utilizarea Serviciilor noastre, însă ne va părea rău să nu mai colaborăm cu tine.

Considerăm că tu ești unicul proprietar al propriilor date, iar păstrarea accesului la datele respective este un lucru important.

 

Garanţii şi declinarea responsabilităţii

Furnizăm Serviciile la un nivel de aptitudine şi atenţie rezonabil din punct de vedere comercial şi sperăm că vă va face plăcere să le utilizezi. Dar, există anumite lucruri pe care nu le putem promite în legătură cu Serviciile.