Muzică live
pentru nuntă

Cu ce venim la nunta ta?

Se apropie evenimentul vieții tale și cu siguranță te gândești la ce opțiuni ai pentru muzică, unul dintre cele mai importante aspecte ale unei nunți de poveste. Muzica nu setează doar tonul, ci completează fiecare moment special al petrecerii voastre. Înainte de a lua o decizie, încearcă să-ți răspunzi la câteva întrebări de bază, care te vor ajuta în procesul de decizie atunci când vrei să contactezi o formație pentru nuntă.

Care este întreaga abordare și tematica pe care o va avea nunta? Ce genuri muzicale vrei să asculți? Îți dorești și un MC și/sau DJ care să acompanieze trupa? Alte aspecte relevante includ: posibilitatea de a avea acces la repertoriu, sunetul de calitate, melodia pentru dansul mirilor, bugetul ș.a.m.d. Toate aceste elemente trebuie decise și discutate pe larg, pentru a alege o formație de muzică live care să cânte la nunta voastră.

Trupa de cover Life On Mars are o experiență de peste 12 ani, iar misiunea noastră este să ne folosim de pasiune, emoție și de puterea muzicii live de calitate, pentru a-ți transforma nunta într-un eveniment memorabil, antrenant, în care toată lumea se distrează alături de voi.

Pentru noi, cei de la Life On Mars, muzica live înseamnă mai mult decât o simplă pasiune, deoarece întreaga noastră viață se învârte în jurul spectacolelor live. Ne bucurăm când putem împărtăși cu voi emoția celor mai importante evenimente din viața voastră, și de aceea, garantăm experiențe unice și pline de culoare. Îți oferim consiliere gratuită, ca să ai un eveniment de care să vă bucurați și voi, mirii, nu doar invitații voștri.

Oferim și servicii complementare, precum sonorizare, lumini, scena, masina de fum si o echipă tehnică profesionistă.
Experiența din toți acești ani ne-a arătat că muzica bună acționează ca un liant perfect între generații și că în varianta sa live, este una din cele mai frumoase modalități de a celebra iubirea.

Formația noastră este alcătuită din

Importanța muzicii live la nunta ta

Muzica este o parte importantă pentru orice nuntă, indiferent de opțiunea pe care o alegi: formație de muzică live, DJ, moment folcloric și orice altă variantă. De asemenea, sunt persoane care preferă să se ocupe singure de toate detaliile organizării evenimentului și multe care selectează un playlist pentru nuntă redat de DJ în ordinea gândită de acasă.
Ce diferențiază muzica live de orice alte modalități de redare a ei este originalitatea abordării muzicale, flexibilitatea și emoția prezentului, transmisă în timp real, de trupa de cover.

Muzica live este incomparabilă

Nu există emoție mai puternică ca bucuria pe care o simți atunci când îți asculți melodiile preferate în timpul unui concert live. Cu siguranță că-ți dorești aceeași emoție pentru cea mai importantă zi din viața ta. Muzica live unește generații, întrucât piesele alese și abordarea muzicală este unică, fapt care șterge diferențele dintre genurile preferate astăzi și cele de altădată. Muzica bună depășește orice graniță de vârstă și statut social.

Momentele live de la o nuntă sunt unice

Orice melodie interpretată live aduce o emoție altfel, chiar dacă este interpretată în varianta originală. Artiștii au propriile inflexiuni, un timbru acum, care poate transforma orice piesă într-un moment unic, de neuitat pentru voi și invitații voștri.

Muzica live asigură o experiență completă

O formație de nuntă care cântă live, vine cu un pachet întreg de emoții și cu un dinamism aparte. Aceasta va ști să se adapteze și să comunice cu publicul exact cum se întâmplă la orice spectacol live, în care este implicată o întreagă echipă de profesioniști. Chiar și pentru cei mai pretențioși sau pentru cei mai critici dintre invitați, muzica live acționează ca un magnet către ringul de dans, datorită capacității trupei de a crea atmosfera potrivită pentru fiecare moment în parte fără să se simtă copleșită de multitudinea de preferințe existente în public.

Muzica live creează amintiri memorabile

Momentele speciale create de spectacolul live dedicat vouă și invitaților voștri vor rămâne mult timp alături de voi. Mulți dintre cei care participă la țin minte și chiar le clasifică în funcție de câteva aspecte esențiale ale serii: mirii, cât de bine s-au distrat, muzica și mâncarea. Așadar, momentele oferite de band vor fi discutate și apreciate mult timp după eveniment.

Din această perspectivă, este important să alegi cea mai bună formație de nuntă pentru voi, potrivită gusturilor și tematicii evenimentului vostru. Ține minte că o trupă vine întotdeauna cu o abordare originală, iar muzica live cântată la nunta ta nu va semăna cu o altă petrecere la care ai fost în calitate de invitat. Astfel că, atunci când îți dorești o petrecere cu o atmosferă unică, o trupă de cover te poate ajuta să o obții.

Îți oferă flexibilitate

Flexibilitatea nu se referă doar la posibilitatea de a-ți alege playlist-ul din repertoriul formației, ci și la adaptabilitatea band-ului. Dacă membrii trupei observă preferința publicului pentru un anumit tip de melodii, va ști să adapteze spectacolul live, pentru ca invitații să se poată bucura la maximum de fiecare moment.

De asemenea, trupa are posibilitatea să modifice durata fiecărei melodii și să adapteze playlist-ul pentru a energiza sau a pregăti invitații pentru un nou moment al serii. Această adaptabilitate oferită de muzica live poate fi un element definitoriu pentru experiența generală.

Muzica live setează atmosfera pe care ți-o dorești

În funcție de genurile muzicale pe care le preferi, o trupă de cover-uri se va putea adapta cerințelor tale. De exemplu, vrei să-ți surprinzi părinții cu melodii din vremea tinereții lor, cu câteva balade rock sau chiar piese populare reinterpretate, pentru momente specifice? O formație de nuntă va lucra împreună cu voi pentru a stabili ce ți se potrivește și cum ați vrea să sune muzica de la nunta voastră. Încă de la început, o trupă de muzică live știe să dea tonul petrecerii, în funcție de locație, tematică, invitați și mulți alți factori pe care muzicienii cu experiență ajung să-i stăpânească odată cu timpul.

De ce să alegi Life On Mars ca formație pentru nunta ta?

Bine de știut înainte să alegi o formație de nuntă

Muzica live setează atmosfera pe care ți-o dorești

Înainte de a lua legătura cu orice formație de muzică live pe care ți-o dorești la nuntă, asigură-te că locația evenimentului permite interpretarea muzicii live. Anumite locuri au limitări în ceea ce privește acest aspect sau au restricții pentru volum. Informează-te și transmite-i trupei tale toate informațiile necesare, pentru ca aceasta să se poată adapta corespunzător, fără ca evenimentul să fie afectat în vreun fel. Formațiile sunt obișnuite cu astfel de reglementări interne, prin urmare, se pot adapta la orice tip de cerință.

Cum să găsesc cea mai bună trupă de muzică live pentru nunta mea?

Se apropie evenimentul cel mare și căutarea unei trupe te copleșește. Poți începe să cauți pornind de la recomandările prietenilor tăi și chiar a locației în care urmează să se desfășoare nunta. De asemenea, o simplă căutare pe google îți va returna multe rezultate din care poți alege. Fotograful poate oferi și el niște direcții în acest sens. Dacă ai auzit despre o trupă de cover foarte bună în mediul online, ia în considerare recenziile și opiniile foștilor clienți.

Nu uita însă că, poate cel mai important aspect este să-ți asculți intuiția! Poți și să vizitezi canalul de YouTube al trupei respective, ca să vezi și cum cântă, și cum este atmosfera la evenimentele la care participă. Dacă ai deja în minte o trupă, contacteaz-o din timp și află toate detaliile de care ai nevoie. Deseori, calendarul formațiilor bune de muzică live se umple rapid și poți stabili toate detaliile cu un an înainte sau chiar mai devreme.

Care este prețul pentru o formație de nuntă?

Fiecare formație de nuntă îți va face o ofertă de preț personalizată, în funcție de numărul de muzicieni de pe scenă, durata interpretărilor, alte servicii solicitate de tine (DJ, aparate de fum, scenă, etc).

De asemenea, atenție la ceea ce agreezi, deoarece muzica live nu înseamnă doar soliștii, ci și instrumente pentru a obține acel sunet desăvârșit și de neuitat pe care ți-l dorești. Nu uita și să te asiguri de calitatea sunetului, care trebuie făcută chiar de trupa care va cânta live la nuntă.

Ce ar trebui să-ți întrebi formația de nuntă?

Câți soliști și membri sunt în trupă?

Fiecare band vine cu o echipă completă, formată din vocaliști, instrumentiști, MC/DJ(la cerere), sunetiști, etc. Asigură-te că știi exact cine va participa la nuntă, pentru ca să te bucuri de o echipă care lucrează perfect împreună.

Ce experiență are formația de nuntă?

În funcție de experiența pe care o are, fiecare trupă va ști să gestioneze toate momentele speciale ale serii. Mai mult decât atât, odată cu experiența vine și ușurința cu care membrii trupei se pot adapta fiecărei audiențe, indiferent de gusturi. Dacă numerele nu sunt ceea ce urmărești, lasă-i pe membrii trupei să-ți împărtășească o parte din poveștile lor și asigură-te că împărtășiți aceeași viziune.

Muzică live sau variante preînregistrate
de piese?

Întreabă-ți formația câte piese poate interpreta live, cât vor dura sesiunile de muncă live și câte pauze vor fi între acestea, pentru a le putea sincroniza cu alte momente ale petrecerii, precum servirea mesei.

De asemenea, soliștii au nevoie și de pauze vocale, așadar, este important să știi exact cum va arăta, sau mai degrabă, cum va suna întreaga petrecere.

Playlist predefinit sau personalizat la nunta ta?

Probabil ai deja în minte câteva piese pe care le vrei la eveniment, fie că este vorba despre deschiderea petrecerii, dansul mirilor sau alte momente importante din seară. De asemenea, poate îți dorești să vezi un playlist predefinit, în funcție de tematica nunții tale și poate pe anumite piese nu vrei să le auzi deloc.

Trupele de cover oferă atât variante personalizate de playlist, cât și piese clasice, pentru ca atât tu, cât și invitații tăi să vă bucurați cu adevărat de muzica bună. O formație de nuntă știe să se adapteze rapid când și dacă atmosfera o cere.

MC și/sau DJ inclus în preț? Ce alte servicii oferă formația de nuntă?

Multe formații de nuntă oferă și un MC care să anime petrecerea sau care să pregătească anumite momente specifice ale serii (tradiții, obiceiuri, dansuri, etc). Dacă nu îți dorești unul, e în regulă, pentru că oferta făcută de trupă este realizată conform cerințelor tale.

Vrei să afli mai multe detalii despre muzica live sau ai alte nelămuriri legate de orice aspecte ce țin de petrecerea ta? Scrie-ne pe mail sau contactează-ne folosind formularul de contact!

Top