Muzică live
pentru evenimente corporate

Muzică pentru evenimente corporate memorabile

Toți angajații așteaptă momentul din an în care pot sărbători progresul și reușitele, obiectivele atinse și contribuția adusă businessului. Petrecerile și/sau evenimentele de tip corporate aduc o altfel de valoare companiei și ajută angajații să se conecteze mai bine cu ceilalți colegi, datorită faptului că munca depusă este celebrată împreună.

Indiferent de tematica pe care o va avea petrecerea ta, o trupă de cover, care cântă muzică live, este mereu o opțiune bună pentru a acoperi toate gusturile muzicale. Energia, adaptabilitatea și modul activ în care se implică în petrecerea ta vor transforma orice seară într-o reușită, iar tu vei putea să creezi amintiri memorabile despre care toți oamenii din companie vor vorbi cu drag.

Noi, cei de la Life On Mars nu suntem doar o trupă de cover, ci oamenii care ne cunosc simt pasiunea noastră pentru muzică live de calitate, pentru distracție la superlativ și plăcerea de a comunica permanent cu publicul din fața noastră. Din formația noastră fac parte doar artiști profesioniști și de aceea, putem promitem că veți vibra cu noi la fiecare acord al instrumentiștilor noștri și la fiecare notă muzicală atinsă de solistele noastre.
Împărtășim cu audiența din fața noastră pasiunea pentru muzică și ne străduim să creăm amintiri memorabile, prin momente specifice, pe care te ajutăm să le organizezi. Oferim consiliere gratuită pentru a te sprijini să construiești un eveniment de succes și avem propria echipă specializată de sunetiști care va asigura calitatea muzicii live.

Pentru noi, muzica live înseamnă pasiune dincolo de orice. Ne dorim să putem împărtăși cu voi energia noastră și vrem să te asigurăm că viziunea pe care o avem va crea experiențe unice și pline de dinamism pentru nevoile companiei tale. Experiența ne-a învățat că muzica live depășește orice diferențe și că este cea mai frumoasă manieră de a marca succesul și de a motiva angajații să-și depășească limitele, dar și să se simtă o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Formația noastră este alcătuită din

Muzica live pentru evenimentul tău de business

În funcție de momentul pe care alegi să-l marchezi cu o petrecere, sfârșit de an, obiective atinse, modificări în structura companiei, întâlniri regionale sau  naționale, muzica live dă culoare oricărui eveniment de business. Inclusiv la conferințe, la expoziții sau lansări de produs, muzica live poate transforma complet evenimentul tău, dintr-unul banal, într-unul care atrage atenția și captivează audiența pe tot parcursul său.

Iată câteva momente specifice oricărei petreceri corporate, pe care le poți marca într-o manieră memorabilă cu ajutorul muzicii live:

Deschiderea sau prezentarea de început

Tonul atmosferei se poate seta de la bun început și completează și contribuie semnificativ la crearea acelei senzații de așteptare nerăbdătoare pentru restul serii. Dacă prezentarea de început include o serie de discursuri sau o oră de cocktailuri, muzica live poate completa perfect seara. Alege întotdeauna câteva piese clasice care să înceapă o petrecere de neuitat.

Cina festivă

Un alt moment așteaptat de toată lumea este cina festivă. Nimic nu va acompania mai bine preparatele și nu va umple momentele dintre  diferitele preparate ca muzica live de calitate.

Premii/distincții

Atunci când sunt acordate premiile/ distincțiile individuale sau pentru echipele din companie, se pot alege piese clasice, inspiraționale, care să motiveze și să celebreze reușitele sau să acompanieze un plan ambițios de dezvoltare. Abordarea live va fi cu atât mai apreciată, mai ales că angajații vor face parte din spectacolul pregătit și se vor simți importanți pentru companie și apreciați la adevărata valoare.

Momente de dans specifice/concursuri

Majoritatea petrecerilor de business sunt organizate având și momente de dans, de stand up sau karaoke, cu scopul de a anima petrecerea, dar și de a-i lăsa pe angajați să interacționeze cu ceilalți și, prin urmare, să creeze amintiri frumoase, care să asigure o echipă care funcționează mai bine în sarcinile de business de zi cu zi.

Muzica live este un “must-have” și datorită adaptabilității sale. Fie că alegi petreceri cu tematici precum: Roaring 30s, Great Gatsby sau chiar clasicele White/Black Sensation, Winter dream ș.a.m.d, fie că ești adeptul petrecerilor simple, muzica live, respectiv trupele de cover, au capacitatea de a se adapta oricărei asemenea cerințe. Trupa noastră a participat la peste XXX de petreceri corporate, în care am asigurat distracție, energie și momente memorabile pentru toți participanții.

De ce să alegi muzica live pentru evenimentul tău corporate?

Cu o diversitate de necontestat, muzica live va surclasa întotdeauna un DJ, atunci când vorbim despre o trupă completă cu vocaliști, instrumentiști, etc. Desigur că fiecare își va alege forma de muzica pe care o consideră potrivită evenimentului, fie că este o trupă de cover, un DJ sau ambele. Muzica live are capacitatea de a transcende generații și genuri muzicale, pentru ca orice eveniment corporate să fie o amintire de neuitat pentru participanți.

Iată alte aspecte importante, pe care le va completa trupa de cover aleasă:

Tipuri de petreceri corporate pentru care muzica live este esențială

Petrecere de Crăciun și/sau de final de an

Multe businessuri aleg să marcheze finalul unui an cu o petrecere de Crăciun. Acestea sunt organizate cu scopul de a marca atât reușitele, dar și pentru a prezenta provocările pentru noul an. Se oferă deseori premii pentru cele mai bune rezultate și se petrece până-n zori.

Pentru astfel de evenimente, muzica live este de bază și vine cu energia extraordinară a artiștilor, transmisă către public, dar și cu posibilitatea de a te bucura de un moment complet și de a uni echipe și angajați prin momentele plăcute petrecute împreună. Mai ales in ultima perioadă, când mulți angajați au lucrat și încă lucrează de acasă și/sau hibrid, astfel de petreceri au un rol extrem de important, deoarece contribuie la dezvoltarea sentimentului de apartenență la un grup de specialiști și loialitate față de companie.

Petreceri tematice

În ultima perioadă, tendințele inclină spre abordarea unor tematici cât mai interesante, iar muzica are un rol extrem de important pentru a crea acea rupere de realitate și acceptarea a poveștii petrecerii. Ritmurile muzicii anilor ’30, valsul vienez sau chiar ukulele hawaiane pot fi alegeri inedite, completând perfect tema dată.

Chiar dacă nu ai vrea să mergi pe o temă anume pentru petrecerea ta corporate, muzica live este în continuare cea care dă tonul și invită angajații să se simtă bine. Așadar, alegerea unui trupe de cover poate fi exact ce-ți trebuie, mai ales că playlist-ul este personalizabil și ai libertatea de a alege  piesele și genurile de interpretat, ca să se potrivească cu misiunea și viziunea companiei.

Petreceri pentru întâlniri regionale și naționale

Întâlnirile regionale sunt organizate deseori o dată la câteva luni și marchează puncte cheie într-un business, din punct de vedere al factorului uman. Mai ales dacă este vorba despre echipe care lucrează la distanță, acestea au nevoie să se reconecteze și să poată lucra împreună pentru a-și consolida obiectivele, pentru a-și măsura progresul, etc. De cele mai multe ori, aceste întâlniri regionale sau naționale sunt încheiate și cu o petrecere, unde oamenii se pot conecta și își pot consuma energia.

O trupă de muzică live va asigura muzica de calitate pe care ți-o dorești, creând momente incredibile pentru participanți. De asemenea, se pot marca și unele părți din conferințe sau întâlniri generale, cum ar fi, de exemplu, toastul final pentru celebrarea rezultatelor.

De ce să alegi bandul de cover-uri Life On Mars pentru muzica live la evenimentul tău corporate?

Iubim muzica live și vrem s-o împărtășim cu ceilalți.

Evenimentele corporate pot fi uneori rigide, iar dacă muzica nu reglează energia, e posibil ca experiența să nu fie ceea ce și-au dorit planificatorii evenimentului. De aceea, cel mai important aspect pentru noi este interacțiunea cu publicul, prin care putem ajunge la trăiri autentice și la o distracție care vine natural, fără să fie forțată în vreun fel

Cele mai bune piese pentru evenimentul tău

Știm că playlistul poate fi o adevărată bătaie de cap, mai ales când ai alte zeci de lucruri de organizat. Lasă-ne să te ajutăm să alegi cele mai bune piese pentru evenimentul tău, indiferent de tematică, locație și număr de invitați.

Repertoriu

Trupa noastră are în repertoriu atât piese clasice, pe care le interpretăm ca atare, cât și piese abordate într-o manieră originală.

Atmosferă și energie

Ne mândrim cu faptul că reușim să creăm o atmosferă “nepământeană”, datorită energiei cu care interpretăm orice piesă și capacității de a te face să devii parte din povestea noastră, să trăiești și să asculți muzica odată cu noi.

Organizare

Te putem ajuta să simplifici corvoada organizării unei petreceri, asigurând cele mai bune momente ale serii, ce vor completa exact fiecare parte a evenimentului (deschiderea, acordarea de premii, concursurile de dans sau karaoke sau orice alt moment important al petrecerii).

Consilierea este gratuită

Consilierea este gratuită pentru a crea un playlist orientativ și pentru a putea definitiva câteva momente de care toată lumea își va aduce aminte cu plăcere.

Sunet

Știm că sunetul este o componentă extrem de importantă, de aceea, vrem să te asigurăm să echipa noastră de sunet va face setările tehnice, ca să vă bucurați de muzica live, la cea mai bună calitate posibilă. De asemenea, putem asigura scenă, lumini și alte detalii tehnice de care ai nevoie pentru succesul evenimentului.

Punctualitate

Punctualitate. Venim întotdeauna la locul și la ora stabilită de comun acord și chiar un pic mai devreme!

Top