Muzică live
pentru petreceri private

Îți însuflețim petrecerea!

Petrecerile private sunt cu totul altfel atunci când există muzica live. Energia și atmosfera creată de un band de coveruri va surclasa orice încercare de divertisment. Și pentru că nimic nu se compară cu experiența muzicii live, petrecerile sunt locul ideal în care poți să ai propriul concert privat pentru tine și invitații tăi.

Noi, cei de la Life On Mars trăim și respirăm pentru muzică. Apreciem fiecare moment pe scenă, indiferent de tipul de eveniment la care participăm.  Obiectivul nostru este să spargem gheața, să încălzim atmosfera la cote incredibile și să ajungem la public prin energia noastră autentică și prin comunicarea permanentă cu cei care ne ascultă, cu ajutorul celor mai frumoase acorduri. Promitem că vibrația muzicii noastre live va crea o experiență cu adevărat unică.

Ne dorim și ne mândrim cu faptul că putem să creăm amintiri cu adevărat speciale, prin momentele specifice pe care te vom ajuta să le transformi din idee în realitate. Oferim consiliere gratuită, pentru a te sprijini să construiești un eveniment de succes și avem o echipă profesionistă de sunet care va asigura calitatea muzicii live.

Formația noastră este alcătuită din

Tipuri de evenimente private pentru care muzica live face diferența

Muzica este o parte importantă pentru orice nuntă, indiferent de opțiunea pe care o alegi: formație de muzică live, DJ, moment folcloric și orice altă variantă. De asemenea, sunt persoane care preferă să se ocupe singure de toate detaliile organizării evenimentului și multe care selectează un playlist pentru nuntă redat de DJ în ordinea gândită de acasă.
Ce diferențiază muzica live de orice alte modalități de redare a ei este originalitatea abordării muzicale, flexibilitatea și emoția prezentului, transmisă în timp real, de trupa de cover.

Petreceri pentru zile de naștere

Cine nu-și așteaptă ziua de naștere pentru a o putea celebra într-un mod memorabil? Visezi să fii înconjurat de familie și prieteni? Imaginează-ți ce efect va avea muzica bună la acest eveniment special. Alege o trupă de cover care să-ți facă seara inedită, interpretând piese care nu mor niciodată, pe care lumea le cunoaște și la care nimeni nu poate sta jos

Petreceri corporate

Fie că vorbim despre bine cunoscutele deja petreceri de Crăciun, fie despre întâlnirile regionale pe care le ai cu cei din echipa ta, muzica live poate fi exact ce trebuie pentru orice tip de petrecere de business. De asemenea, poate completa într-un mod desăvârșit orice petrecere care marchează atingerea unui prag substanțial, ca motivație sau pur și simplu pentru a celebra reușitele generale ale echipei tale.

Ceremonii (nuntă/ botez)

Există momente unice în viață, care sărbătoresc iubirea și rodul acesteia. Nunta și petrecerile de botez sunt cele mai importante. Alege să creezi amintiri de neuitat cu o formație de cover, care îți va transforma evenimentul într-un cumul de magie. Cum poți alege un playlist orientativ, genurile abordate și momentele de acompaniament, un band de muzică live este fix ce ai nevoie.

Petreceri de logodnă sau cununie civilă

Petrecerile de logodnă, de cununie civilă sau cele care marchează un hotar în relația de căsătorie (nunta de argint, nunta de aur, etc), toate pot fi sărbătorite în tonul muzicii preferate. Anumite momente petrecute pe ringul de dans vor rămâne mereu întipărite în memoria voastră.

Petreceri de absolvire (banchet)

Nu există bucurie mai mare pentru elevii și studenții care au terminat un ciclu școlar decât petrecerea de banchet. O trupă de muzică live aduce elemente inedite datorită atmosferei actuale create de piesele abordate, dar și de energia bandului care va umple încăperea. Dansul și bucuria de final fac casă bună împreună.

Petreceri de Crăciun și Anul Nou

Cele mai multe dintre petrecerile de Crăciun și Anul Nou au tematici specifice și drept urmare, muzica este un element definitoriu. Versatilitatea unui band de muzica live face ca alegerea să fie una facilă, pentru că invitații își doresc să se bucure de reîntâlnire și de petrecere, pe ritmuri nostalgice sau moderne. Petrecerea de revelion este una specială pentru români, care vor să petreacă distrându-se noaptea dintre ani și să se simtă cât mai bine.

De ce să alegi muzică live pentru evenimentul tău?

De ce să alegi bandul de cover-uri Life On Mars pentru muzica live la evenimentele tale private?

Iubim muzica live și vrem s-o împărtășim cu ceilalți. Și evenimentele private pot să aibă o amprentă proprie, un stil și o atmosferă anume. Lasă-te condus de ritmurile muzicii de pe Marte și bucură-te de experiența completă pe care ți-o oferim ție și invitaților tăi! Ne străduim și reușim de fiecare dată să ne conectăm cu publicul din fața noastră, trăim emoții autentice și ne bucurăm cel mai tare atunci când invitații se distrează cu adevărat alături de noi.

Playlist special pentru evenimentul tău

Știm că playlistul poate fi o adevărată bătaie de cap, mai ales când ai alte zeci de lucruri de organizat. Lasă-ne să te ajutăm să alegi un playlist special pentru evenimentul tău, indiferent de tematică, locație și număr de invitați.

Repertoriu

Trupa noastră are în repertoriu atât piese clasice, pe care le interpretăm ca atare, cât și piese abordate într-o manieră originală. De aceea, putem să ne adaptăm oricărei tematici și pentru orice tip de petrecere privată.

Atmosferă “nepământeană”

Ne mândrim cu faptul că reușim să creăm o atmosferă “nepământeană”, datorită energiei cu care interpretăm orice piesă și a capacității de a te face să devii parte din povestea noastră, să trăiești și să asculți muzica odată cu noi.

Consiliere gratuită

Beneficiezi de consiliere gratuită nu doar ca să alegi un playlist orientativ, care să placă și să mulțumească pe toată lumea, ci și pentru a planifica cât mai bine momentele muzicale, în funcție de anumite etape specifice ale petrecerii tale.

Sunet

Cum sunetul este probabil cea mai importantă componentă, te asigurăm că echipa noastră de sunet va face în prealabil toate setările tehnice, ca să te  bucuri de muzica noastră live, la cea mai bună calitate posibilă. De asemenea, putem asigura scenă, lumini și alte servicii de care ai nevoie pentru un eveniment de succes.

Punctualitate

Punctualitate. Venim întotdeauna la locul și la ora stabilită de comun acord și chiar un pic mai devreme!

Top