Recenziile trupei

Recenziile noastre de pe Facebook

  positive review  Recomandam cu drag! Va multumim pentru ca ne ati intregit evenimentul prin profesionalism si super vibe!

  Alex Nen Avatar Alex Nen
  31/10/2019

  positive review  Awesome atmosphere! Thank you guys!

  Andreea Bunea Avatar Andreea Bunea
  16/10/2019

  positive review  Formatia Life on Mars este exceptionala. Au fost prezenti la nunta noastra transformand momentul intr-unul de poveste. Toata lumea a dansat si a fredonat melodii din toate timpurile si de diverse stiluri. Nota 10!

  Georgiana Crisu Avatar Georgiana Crisu
  01/10/2019

  positive review  Trupa Life on Mars este pur și simplu genială. Oamenii sunt foarte talentați și pasionați de ceea ce fac și asta se observa de la prima melodie ascultata. Eu nu am putut sta jos cât au cantat la noi la eveniment. O energie fantastica cumulata cu talent și voie buna. Am făcut alegerea potrivita și va mulțumim pentru ca ați fost alaturi de noi în cea mai importantă zi a noastră. Va îmbrățișam cu drag! Recomandam cu toată încrederea ❤️

  Cristina Dobre Avatar Cristina Dobre
  25/09/2019

  positive review  Guys, you totally rocked our wedding, thank you so much for the wonderful atmosphere, everybody had the best time (including or better said, especially us 😁). Thank you, thank you, thank you! You truly are SIMPLY THE BEST ❤️

  Bogdana Petre Avatar Bogdana Petre
  19/08/2019

  positive review  10/10, amazing! So talented!

  Louise Pahv Avatar Louise Pahv
  12/08/2019

  positive review  Thank you so much for playing at our wedding. You guys rock and you left us and our guests with a night to remember!

  Martin Huber Avatar Martin Huber
  12/08/2019

  positive review  Cea mai buna alegere posibilă pentru evenimente . Vreau sa mulțumesc trupei pentru un show extraordinar! Ați reușit să faceți un grup de oameni veniti din toate colturile lumii să danseze fără oprire pe tot parcursul nunți noastre.

  Robert Moldovan Avatar Robert Moldovan
  31/07/2019

  positive review  LifeonMars really "rocks the party " with great music, profesionalism and lot of positive vibes:). Big Thank you for celebrating with us our wedding day ( 8 June 2019)

  Raluca Dobrescu Cantea Avatar Raluca Dobrescu Cantea
  29/07/2019

  positive review  Recomandam cu mare caldura Life on Mars! Atmosfera a fost incendiara! Multumim pentru implicare si profesionalism!

  Alexandra Mihaela Radu Avatar Alexandra Mihaela Radu
  08/07/2019

  positive review  energy,vibes and happiness!!!

  Cristian Valentin Dobrea Avatar Cristian Valentin Dobrea
  26/03/2019

  positive review  Absolut minunați! O trupa care nu te lasa sa stai jos si care transforma un eveniment intr-un party de senzatie!

  Razvan Saulea Avatar Razvan Saulea
  02/09/2018

  positive review  Varietatea muzicală,vocea fetelor și entuziasmul cu care interpretează fiecare melodie fac din ei o formație care poate face fata și celor mai înalte standarde.

  De Niro Robert Avatar De Niro Robert
  02/09/2018

  5 star review  Un Band pe care l-as recomanda oricand. Sunt talentati si profesionisti, au o sonorizare super si un playlist pe masura. Stiu sa faca atmosfera si sa ridice lumea la dans. Ne-au placut tare mult. Ne bucuram ca i-am ales pentru nunta noastra, unde toata lumea i-a apreciat si aplaudat.

  Dragos Igna Avatar Dragos Igna
  06/08/2018

  5 star review  Super band, super energie!!! Cu ajutorul vostru am avut o nunta de neuitat! Va multumim din suflet pentru energie si profesionalism!

  Sabina Vatavu-Marciuc Avatar Sabina Vatavu-Marciuc
  16/07/2018

  5 star review  Awesome

  Marius Olteanu Avatar Marius Olteanu
  16/07/2018

  5 star review  Loved every second! O trupa atat de energica,pozitiva, cu o putere de a da viata unui eveniment incredibila! Toti invitatii ne-au laudat trupa ���

  Adriana Tanasescu Avatar Adriana Tanasescu
  03/07/2018

  5 star review  super

  Jacota Vlad Avatar Jacota Vlad
  22/06/2018

Alte recenzii de la petrecerile noastre

Va multumim din suflet pentru energia fabuloasă pe care ati dat-o nunți noastre .
Toată lumea va lauda si se minunează de cât de extraordinari ati fost .
Toți prietenii noștri veniti din toate colturile lumii vorbesc de voi si ne roagă să va transmitem aprecierile si mulțumirile lor.

Va pupam pe toți si abia asteptam următorul eveniment
🤗🤗🤗

Irina si Robert”


“Mulțumim frumos pentru tot! Ne-a plăcut foarte mult și a plăcut și invitaților noștri – am primit multe aprecieri pentru muzică și vreau să vi le transmit mai departe! Mulțumim și pentru disponibilitate și înțelegere – faptul că am putut începe cu un moment popular a însemnat mult pentru părinții noștri și prietenii lor. Mulțumim mult pentru profesionalism, ne-a fost foarte ușor să colaborăm cu voi de la un capăt la celălalt, a fost distractiv și sper ca și voi v-ați simtit bine.
Sperăm mult să ne vedem cât mai curând la alte evenimente fericite ale prietenilor noștri, cu noi mai relaxați :)”.

 

Bogdan și Roxana Călin, nuntă în Craiova

Top