Recenziile trupei

Recenziile noastre de pe Facebook

  positive review  Guys, you totally rocked our wedding, thank you so much for the wonderful atmosphere, everybody had the best time (including or better said, especially us 😁). Thank you, thank you, thank you! You truly are SIMPLY THE BEST ❤️

  thumb Bogdana Petre
  8/19/2019

  positive review  10/10, amazing! So talented!

  thumb Louise Pahv
  8/12/2019

  positive review  Thank you so much for playing at our wedding. You guys rock and you left us and our guests with a night to remember!

  thumb Martin Huber
  8/12/2019

  positive review  Cea mai buna alegere posibilă pentru evenimente . Vreau sa mulțumesc trupei pentru un show extraordinar! Ați reușit să faceți un grup de oameni veniti din toate colturile lumii să danseze fără oprire pe tot parcursul nunți noastre.

  thumb Robert Moldovan
  7/31/2019

  positive review  LifeonMars really "rocks the party " with great music, profesionalism and lot of positive vibes:). Big Thank you for celebrating with us our wedding day ( 8 June 2019)

  thumb Raluca Dobrescu Cantea
  7/29/2019

  positive review  Recomandam cu mare caldura Life on Mars! Atmosfera a fost incendiara! Multumim pentru implicare si profesionalism!

  thumb Alexandra Mihaela Radu
  7/08/2019

  positive review  energy,vibes and happiness!!!

  thumb Cristian Valentin Dobrea
  3/26/2019

  positive review  Absolut minunați! O trupa care nu te lasa sa stai jos si care transforma un eveniment intr-un party de senzatie!

  thumb Razvan Saulea
  9/02/2018

  positive review  Varietatea muzicală,vocea fetelor și entuziasmul cu care interpretează fiecare melodie fac din ei o formație care poate face fata și celor mai înalte standarde.

  thumb De Niro Robert
  9/02/2018

  5 star review  Un Band pe care l-as recomanda oricand. Sunt talentati si profesionisti, au o sonorizare super si un playlist pe masura. Stiu sa faca atmosfera si sa ridice lumea la dans. Ne-au placut tare mult. Ne bucuram ca i-am ales pentru nunta noastra, unde toata lumea i-a apreciat si aplaudat.

  thumb Dragos Igna
  8/06/2018

  5 star review  Super band, super energie!!! Cu ajutorul vostru am avut o nunta de neuitat! Va multumim din suflet pentru energie si profesionalism!

  thumb Sabina Vatavu-Marciuc
  7/16/2018

  5 star review  Awesome

  thumb Marius Olteanu
  7/16/2018

Alte recenzii de le petrecerile noastre

Va multumim din suflet pentru energia fabuloasă pe care ati dat-o nunți noastre .
Toată lumea va lauda si se minunează de cât de extraordinari ati fost .
Toți prietenii noștri veniti din toate colturile lumii vorbesc de voi si ne roagă să va transmitem aprecierile si mulțumirile lor.

Va pupam pe toți si abia asteptam următorul eveniment
🤗🤗🤗

Irina si Robert”


“Mulțumim frumos pentru tot! Ne-a plăcut foarte mult și a plăcut și invitaților noștri – am primit multe aprecieri pentru muzică și vreau să vi le transmit mai departe! Mulțumim și pentru disponibilitate și înțelegere – faptul că am putut începe cu un moment popular a însemnat mult pentru părinții noștri și prietenii lor. Mulțumim mult pentru profesionalism, ne-a fost foarte ușor să colaborăm cu voi de la un capăt la celălalt, a fost distractiv și sper ca și voi v-ați simtit bine.
Sperăm mult să ne vedem cât mai curând la alte evenimente fericite ale prietenilor noștri, cu noi mai relaxați :)”.

 

Bogdan și Roxana Călin, nuntă în Craiova

Top