Setlist 2018: Cum am capturat esenta trupei Life On Mars in 3 videouri

setlist-2018-trupa-life-on-mars-loredana-deea

Setlist 2018: Cum am capturat esenta trupei Life On Mars in 3 videouri

 

La final anului trecut, ne-am strans cu totii sa facem loc noilor oportunitati, punand la punct un nou setlist al trupei pentru 2018. Scopul nostru? Piese noi si piese clasice de petrecere intr-un stil fresh, care te fac sa topai alaturi de noi toata noaptea.

Si asa, am ajuns din sala de repetitii, la filmari, unde am vrut sa capturam esenta trupei noastre intr-o serie de videouri.

Mai jos, iti povestim despre tot ce am invatat ca ne defineste atat la nivel muzical, cat si la nivel vizual:

 

Lucrurile marunte conteaza

Ne plac detaliile. Si nu ne referim strict la detaliile care fac o piesa sa sune bine. Ci la acele momentele definitorii, cand un acord schimba ritmul unei piese sau cand se aude pe vocea solistei ca zambeste.

Aceasta a fost provocarea principala de la filmari: sa incercam sa prezentam vizual acele lucruri marunte care distring trupa Life On Mars de alte trupe cover.

setlist-2018-trupa-life-on-mars-andrei

Astfel, sub indrumarea echipei noastre de filmare si a directorului de creatie, am folosit close-up-uri si focus pe manuirea instrumentelor muzicale, precum si cadre deschise pentru contrast si accentuarea detaliilor.

 

Punctul nostru de vedere

Te-ai intrebat vreodata cum se vede totul de pe scena? „Este un sentiment aparte,” descrie solista noastra Deea Ioncea. „Momentul cand esti pe scena si creezi o legatura cu publicul – cand ii vezi in picioare, zambind, dansand, cantand versurile dupa tine, iti ofera satisfactia ca iata, ai facut oamenii sa simta ceva. Ai creat un moment de care isi vor aminti cu drag.”

setlist-2018-trupa-life-on-mars-deea

In timpul filmarilor noilor piese, am vrut sa cuprindem acele momente mici dintre noi, din care reiese chimia noastra ca trupa: zambetul aruncat de Loredana lui Catalin inainte de finalul piesei, momentul de dans dintre Deea si Loredana din timpul refrenului, privirea lui Andrei cand observa cat de bine se aseaza toate elementele interpretarii.

Intregul tablou

„Atitudinea este unul dintre principalele noastre atuu-uri,” spune solista noastra, Loredana Cavasdan. „Cand suntem pe o scena, muzica noastra este doar unul din motivele pentru care tu dansezi toata noaptea. O alta parte este prezenta scenica.”

setlist-2018-trupa-life-on-mars-deea-loredana

Tocmai de aceea, repetitiile noastre impreuna nu sunt doar despre „invatarea pieselor noi.” Ne concentram pe miscare scenica, pe felul in care gesturile si mimica noastra transmit emotii si contureaza mesajul pieselor pe care le cantam.

Si acum, iata rezultatele muncii noastre:

Setlist 2018 Trupa Life On Mars – „Love me like you do” (Ellie Goulding Cover)

setlist-2018-trupa-life-on-mars-cover-ellie-goulding

Primul nostru single lansat in toamna anului 2017 a fost cea mai reprezentativa a noastra, ca trupa – am ales piesa pentru ca punea atat de bine in valoarea personalitatea si talentul fiecarui membru.

Avem vocile talentate ale Loredanei si Deei, ale caror chimie preia lumina reflectoarelor la ultimul refren; avem reactia lui Andrei de la tobe, cand vede cat de bine se leaga toate elementele piesei, chitara si Catalin care deschide povestea si basul lui Nicu de la final, care incheie totul.

 

Repertoriu 2018 Trupa Life On Mars – „I got you babe” (Cher and Sonny Cover)

setlist-2018-trupa-life-on-mars-cover-cher

Piesele anilor ’80 au un farmec aparte. „Cand ma gandesc la oldies, am mereu impresia ca sunetele sunt mai viu si mai divers colorate decat multe piese moderne din ziua de astazi,” spune Deea. „Probabil este vorba si despre amintirile care ne leaga pe toti de piesele cu care am crescut.” Tocmai de aceea, montajul de la „I got you babe” contine o paleta de culori mai aprinsa si mai diversa decat celelalte videouri ale noastre.

Playlist 2018 Trupa Life On Mars – „Dance with me tonight” & „Shake it off” (Olly Murs & Taylor Swift Cover)

setlist-2018-trupa-life-on-mars-cover-olly-murs

Ultimele doua piese de Olly Murs si Taylor Swift au fost alese pentru ca… stim cat de mult iti place sa te zbengui pe ele. Si noua la fel! Pentru ca acestea au fost piesele pe care ne dansau pana si ochii din cap. Iar montajul video cuprinde toate aceste momente in cadre largi si accente pe expresiile noastre.

Ai nevoie de o trupa cover pentru o nunta, o petrecere la locul de munca sau un concert in localul tau? Trimite-ne un mesaj sau tine legatura cu noi pe Facebook.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Top