Este o trupă cover oldies alegerea potrivită pentru petrecerea de firmă?

setlist-2018-trupa-life-on-mars-deea-loredana

Este o trupă cover oldies alegerea potrivită pentru petrecerea de firmă?

Organizarea unui eveniment corporate, fie o petrecere de firmă sau un eveniment pentru clienții tăi, depinde foarte mult de crearea atmosferei potrivite.

Probabil vrei să planifici ceva mai intim și mai personal. Sau probabil vrei să organizezi un eveniment mai mare, cu sute de invitați și vrei să oferi evenimentului acel element de WOW.

Oricare ar fi planurile tale, muzica LIVE joacă un rol important în atmosfera pe care vrei s-o creezi la eveniment.

Dar cum îți dai seama ce gen de muzică se potrivește cel mai bine? Și în cazul unui eveniment mare, cum reușești să mulțumești un public cu preferințe muzicale atât de diverse?

O trupă cover oldies sună ca alegerea potrivită (nu degeaba le spunem ‘oldies but goldies’!). Dar în următoarele rânduri, vrem să te ajutăm să pui toate întrebările bune înainte să angajezi o trupă cover pentru evenimentul tău, indiferent de genul de muzică preferat.

trupa-cover-oldies-petrecere-firma

Cine sunt invitații tăi?

Ține minte pentru cine organizezi evenimentul. Te va ajuta să te asiguri că alegi muzica potrivită pentru oamenii de care încerci să te apropii. Care este media de vârstă a celor care vor participa la eveniment?

Le-ar plăcea ideea de a avea, spre exemplu, o trupă cover oldies ca atracția principală a evenimentului, sau ar prefera o trupă care cântă muzică ușoară, pe fundalul evenimentului?

Care este scopul evenimentului?

Ceea ce vrei să realizezi cu evenimentul poate influența genul de muzică LIVE pentru care vei opta. Organizezi un eveniment centrat pe business și vrei să încurajezi formarea de relații? Sau vrei să te apropii mai mult de un grup de oameni și să încurajezi încheierea de parteneriate noi?

Vrei să îți recompensezi angajații cu o excursie de vară sau o petrecere de Crăciun? Organizezi un eveniment caritabil sau o cină aniversară?

Ce gen de trupă cover oldies cauți?

Sunt multe genuri muzicale care intră în categoria ‘oldies’. Este funk-ul anilor ’80, piesele pop ale numelor mari precum Cher și Sonny din anii ’60, hip-hop-ul anilor ’90 și nașterea R’n’B-ului.

Apoi mai este, bineînțeles, rock’n’roll-ul anilor ’40 și ’50, care include piese renumite de petrecere, precum Blue Suede Shoe, Johnny B Goode și Twist and Shout, pe care oamenii se simt întotdeauna bine.

Pentru a decide ce gen se potrivește cel mai bine petrecerii tale și ce trupă cover oldies să alegi, gândește-te: Vrei ca muzica LIVE să completeze tema evenimentului tău?

Sau vrei o trupă cu un stil mai flexibil, care poate jongla cu diverse genuri muzicale, pe toată durata evenimentului?

setlist-2018-trupa-life-on-mars-deea

Care este bugetul tău?

Am scris foarte mult despre acest subiect. Și după cum vei descoperi, sunt foarte mulți factori care influențează prețul unei trupe cover.

Dar înainte să ceri oferta, trebuie să treci prin checklist-ul organizării evenimentului, să înțelegi ce costuri implică cele mai importante elemente din evenimentul tău, iar astfel, vei știi ce buget vei avea pentru trupa cover.

Dacă vrei să citești mai multe despre ce înseamnă să angajezi o trupă cover pentru petrecerea ta corporate sau pentru un eveniment onomastic, citește articolul nostru de aici.

Iar, dacă vrei să afli mai multe despre DJ și cum completează serviciile trupei cover la evenimentul tău, citește articolul acesta.

 

Cand va urca trupa cover pe scenă?

Alege stilul de muzică LIVE pe care îl vrei la eveniment și în functie de momentul când trupa va urca pe scenă. Ți-ai dori ca trupa să cânte în întâmpinarea invitaților, balade pop și rock sunt o alegere bună.

Daca este pentru a da tonul unei cine aniversare, atunci muzica ușoară este cea mai potrivită alegere.

În aceeași idee, dacă scopul muzicii LIVE este de a crea atmosfera aceea dinamică de petrecere, o trupă cover oldies este alegerea potrivită.

anii-90-trupa-cover-petrecerea-ta-run-dmc

Printr-o combinație de energie, vestimentație potrivită, lumini și sunet impecabil, o trupă cover oldies este exact ce ai nevoie pentru a completa tema evenimentului tău și a tine oamenii pe ringul de dans.

Uneori, un eveniment necesită un ansamblu de stiluri muzicale, la momente diferite și pentru scopuri diferite. Vei vrea să începi evenimentul cu muzica ușoară, care construiește treptat o atmosferă.

Trupa va urca pe scena in punctul culminant al evenimentului si va intretine atmosfera pe tot parcursul petrecerii.

Când alegi muzica LIVE pentru petrecerea ta de firmă, știi că vei obține o atmosferă specială. Pentru mai multe idei despre cum poți alege cea mai bună trupă pentru tine, citește articolul nostru de aici.

Vrei să lucrezi cu noi?

Am cântat pentru branduri precum Coca Cola, Marriot, P&G, Abbott, GlaxoSmitchKline, Nielsen și mulți alții. Pe lângă muzica oldies, în playlist-ul nostru găsești balade rock, hit-urile anilor ’90 dar și cele mai moderne piese.

Ia legătura cu noi pentru mai multe detalii.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Top