Cea mai bună formație de muzică pentru petrecerea ta

Cea mai bună formație de muzică pentru petrecerea ta

Cea mai bună formație de muzică pentru petrecerea ta

Ori de câte ori plănuiești un eveniment, speri ca acesta să fie uimitor și memorabil pentru toți invitații. O modalitate de a face orice petrecere să fie una de care toată lumea își va aduce aminte multă vreme, este să rezervi o formație de muzică live. Mai ales că, rezervarea unei trupe de muzică pentru ocazii speciale a devenit un lucru din ce în ce mai popular în zilele noastre.

Vrei să organizezi o recepție, un eveniment corporate, o cină festivă sau o zi de naștere? O formație de cover, care cântă și la nunți, și la petreceri, creează o ambianță aparte, despre care toți invitații vor vorbi mult timp de acum încolo.

Reține faptul că nu oricine poate face acest lucru și că ai nevoie de muzică live de calitate, de profesioniști cu experiență, deoarece alegerea unei trupe de muzică amatoare, care nu știe să creeze atmosfera necesară, poate periclita succesul petrecerii tale. Așadar, selectează cu atenție opțiunile tale în ceea ce privește muzica și bandul care va susține concertul, ca să te bucuri de o experiență de neuitat!

Cum alegi o formație de muzică live pentru petrecerea ta?

✅Gândește-te unde vrei să fie evenimentul. Prima întrebare are întotdeauna legătură cu locația petrecerii. Astfel, muzicienii vor ști dacă este un eveniment pentru care trebuie să călătorească sau unul local. Există formații de muzică live care îți susțin activitatea într-un singur oraș, iar altele care sunt dispuse să vină la evenimentul tău, chiar dacă e în alt oraș sau într-o locație specială, în afara orașului.

✅Află care este reputația trupei. Majoritatea trupelor de cover au măcar câtevarecenzii. Unele trupe au recenziile sub formă de mărturii care apar doar pe site-ul propriu și nu sunt disponibile pe Google sau în social media. Analizează cu atenție toate platformele și mergi pe recomandări! Lucrurile pe care trebuie să le cauți la o formație de muzică live sunt: repertoriul muzical diversificat, calitatea actului muzical, punctualitatea, profesionalismul și modul în care lucrează cu alți clienți.

✅Ai nevoie de permisiunea locației alese pentru muzica live. De exemplu, dacă există un spațiu cu mai multe săli, sunt șanse mari să existe și alte evenimente în același timp cu al tău și să fie altă muzică în încăperile adiacente. Cei care se ocupă de coordonarea acestor lucruri ar trebui să ți le comunice. O trupă de muzică live, care susține un concert la etaj, poate interfera cu petrecerea de la parter, mai ales dacă spațiul nu este antifonat corespunzător.

✅Restaurantele sau locațiile mici vor impune anumite condiții, pe care trebuie să le cunoști înainte de a angaja o trupă cover, cum ar fi, de exemplu, muzica live doar până la o anumită oră.

✅Alege o trupă cover care poate să interpreteze într-un stil muzical potrivit cu tematica petrecerii. Tipul de muzică depinde și de evenimentul pe care îl organizezi, mai ales că angajezi un band de muzică live pentru distracție. Dacă vrei să dai o petrecere cu o temă anume, formația își poate adapta și ținutele, pentru a se integra perfect și a contribui semnificativ la atmosfera pe care vrei să o creezi.

✅Asigură-te că membrii trupei de muzică pe care îi vezi pe site sau în social media sunt aceeași care vor veni la petrecerea ta. Multe formații de muzică live au o componență mai mare și te poți trezi cu alți instrumentiști și interpreți vocali față de cine la care te-ai așteptat.

✅Dacă organizezi un eveniment restrâns, poți să rezervi o trupă de cover-uri. Char dacă, în general, formațiile de muzică live sunt cel mai des asociate cu nunțile mari, acest lucru nu înseamnă că nu pot să creeze o atmosferă intimă și specială pentru petrecerea ta.

✅Vrei muzică pop, rock, jazz, folclor? Vrei să incluzi un dans anume? Vrei să fie doar un concert în care invitații se vor bucura privind sau vrei să se bucure de muzica live prin dans? Astfel de întrebări sunt esențiale, deoarece gusturile muzicale sunt, evident, pe primul loc de pe listă. În timp ce ție s-ar putea să îți placă muzica rock, dacă lista ta de invitați este variată, formată din generații diferite, atunci trebuie să iei în calcul și alte genuri muzicale, pe care formația de muzică live aleasă să fie în stare să le interpreteze fără probleme.

✅Ia mereu în considerare vârsta și gusturile oaspeților tăi. O trupă de muzică profesionistă va ști să navigheze fără probleme printre diferitele epoci muzicale, să creeze treceri firești între genurile muzică diverse și să se adapteze constant și în mod activ la publicul din fața sa. Adaptarea repertoriului în funcție de interacțiunea cu audiența este un lucru pe care doar formațiile de muzică live cu experiență, cu adevărat profesioniste, o pot reuși.

✅Stabilește un buget pentru muzică. Dacă plănuiești o petrecere corporate extinsă cu sute sau chiar mii de invitați, pregătește-te să investești în prezența unei trupe de muzică live, care să susțină atmosfera la cote maxime și care să puncteze cele mai importante momente ale evenimentului tău. Un preț prea marenu este întotdeauna un standard pentru calitate, dar un preț foarte mic poate ascunde anumite condiții cu care nu vei fi de acord. Analizează cu mare atenție ofertele și fii atent(ă) să compari servicii similare.

✅Aruncă un ochi peste canalul de YouTube al trupei. Mai ales dacă nu i-ai mai auzit cântând live sau interpretând la o altă petrecere sau nuntă, cel mai indicat este să verifici canalul trupei să vezi care este atmosfera la evenimentele la care a participat. Montajele video profesioniste arată bine, dar caută și clipuri needitate cu atmosfera creată, ca să vezi la ce trebuie să te aștepți.

Alege formația de muzică live Life on Mars pentru petrecerea ta!

🟠Trupa cover Life On Mars este o formație de muzică live cu peste 12 ani de activitate neîntreruptă, care-ți transformă orice petrecere, într-una de neuitat! Ai parte de divertisment de calitate și un playlist muzical ofertant, care se poate adapta oricărui tip de eveniment.

🟠Suntem o echipă gata să te consilieze cu privire la playlist-ul pentru evenimentul tău și care să te ajute să eviți cele mai frecvente greșeli, care pot afecta calitatea petrecerii tale.

🟠Oferim servicii suplimentare precum sonorizare, lumini, scenă, mașină de fum și un DJ care poate susține atmosfera în pauzele dintre reprizele de muzică live.

🟠Putem adăuga un plus de energie petrecerii tale cu muzică live din epocidiferite. Oferim divertisment live de calitate și punem pasiune în tot ceea ce facem, iar la fiecare cântare ne dăruim sufletul pe scenă.

🟠Trupa noastră are în repertoriu atât piese clasice, pe care le interpretăm ca atare, cât și piese abordate într-o manieră originală.

🟠Ne mândrim cu faptul că reușim să creăm o atmosferă “nepământeană”, datorită energiei cu care interpretăm orice piesă și capacității de a te face să devii parte din povestea noastră, să trăiești și să asculți muzica odată cu noi.

🟠Te putem ajuta să simplifici organizarea unei petreceri, asigurând cele mai bune momente ale serii, completând și contribuind la aspectele pe care vrei să lescoți în evidență. Până la urmă, este petrecerea ta, regulile tale și rolul nostru este să te facem să te simți extraordinar!

Ai nevoie de energie, culoare, muzică bună și de ajutor pentru a da o petrecere pe cinste? Cheamă-ne la petrecerea ta! Sună-ne la 0724545372 sau scrie-ne pe contact@lifeonmars.ro!

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Top