Colinde pentru un Crăciun în familie

Colinde pentru un Craciun in familie

Colinde pentru un Crăciun în familie

După un an 2020 atât de greu, cu atât mai mult de Crăciun trebuie să fie vorba despre relaxare, voie bună, energie pozitivă și timp prețios alături de familie.

Nu mai este foarte mult și o să ne întoarcem, mai mult sau mai puțin, la viața cotidiană, o să reintrăm în conflictele și agitația cu care ne-am obișnuit ca se mișcă lucrurile și vom regreta aceste momente.

Let’s make the best out of them.

Începând de la colindele tradiționale românești, care sa-i ajute pe cei mici să le învețe, la melodii celebre sau interpretări deosebite, pe toate le-adunat pentru tine, pentru un Crăciun mai bun!

Multe dintre ele o să te ajute să-ți aduci aminte de copilărie, de mersul la colindat, de timpul petrecut cu bunicii și în general de sărbători în familie.

Special și acolo unde am avut de unde alege, am selectat anume pentru copii, video-uri frumos animate și eventual chiar cu versurile scrise.

Poți face un fel de Karaoke mai întâi pe colinde și apoi pe alte cântece pentru a-i motiva pe cei mici.

Colinde românesști interpretate de Life On Mars

Scoală gazdă din pătuț

Colindul cerbului

Colinde americane

Pe unele le cunoaștem foarte bine de seria filmelor „Singur acasă”. De la „Jingle Bell” la „All I want for Christmas is You” semnat Maria Carey sau „Driving home Christmas” interpretat de Chris Rea.

Pe lângă colinde, fie ele românești sau străine, sunt și alte genuri muzicale care se potrivesc perfect atmosferei de Crăciun, cum ar fi Jazz-ul sau muzica clasică.

Dacă îți place muzica clasică, de exemplu oricând poți asculta din edițiile anterioare ale concertului de anul nou de la Viena.

Până la urmă sărbătorile sunt despre timp de calitate petrecut cu familia. Nu despre numărul sau valoarea cadourilor, numărul preparate pregătite sau despre cât de mult mâncăm

Dacă tot nu pleci nicăieri, datorită restricțiilor impuse, creează-ți acasă cea mai bună atmosferă. Bucură-te de familie.

Make it count!

P.S. Dacă nu ți-ai luat brand încă sau ai uitat, uite aici câteva idei geniale care te vor ajuta să faci un brad deosebit cu ceea ce ai deja in casă.

P.S.2 Dacă încă mai ai nevoie de idei cadouri de Crăciun, deși noi am făcut o listă pentru cadouri corporate, unele se potrivesc și în context personal.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Top