Semnat, trupa Life On Mars: Cum alegem muzica pentru nunta ta

cum-alegem-muzica-pentru-nunta-ta Life On Mars (LOM)

Semnat, trupa Life On Mars: Cum alegem muzica pentru nunta ta

 

Fie că este un mod de a te exprima personal sau piese prin care construiești o atmosferă, muzica pentru nunta ta este unul din cele mai importante detalii din ziua ta cea mare.

Cântăm pentru cupluri proaspăt căsătorite de aproape 8 ani. În tot acest timp, am înțeles că nunta începe odată cu zorii zilei. Flori, machiaj, coafor, ședința foto, mâncare, prieteni, familie… și bineînțeles, muzica.

În alte cuvinte, dacă toate cele enumerate trebuie să ți se potriveasca manusa, muzica nu trebuie sa fie cu nimic mai prejos. Trebuie sa fie ceva special. Ceva doar pentru tine.

Așa că iată cum alegem noi, trupa Life On Mars, muzica pentru nunta ta astfel încât atmosfera să fie (îndrăznim sa spunem!) perfectă:

 

Dăm tonul zilei!

cum-alegem-muzica-pentru-nunta-ta-1

Nu trebuie să îți spunem noi că ziua nunții tale trebuie să fie emoțională și romantică. Așa că atunci când alegem piesele cu care deschidem seara (sau ziua), vorbim cu tine despre dansul mirilor sau genurile voastre preferate de muzică.

În functie de acestea, alegem piese mai slow și romantice care clădesc momentul când voi intrați pe ringul de dans.

Știai că?… Atunci când iei legătura cu noi pentru nunta ta, noi îți putem oferi și un DJ. În felul acesta, știi că ai muzica de calitate și conform preferințelor tale, din momentul în care intri în local, până la final.

 

Ceva tradițional (dar nu neapărat)

Cele mai multe nunți la care cântăm au în centrul atenției oameni mari iubitori de muzică. Pe când o alegere tradițională este un instrumental de jazz, blues sau rock, acestea nefiind singurele variante de a deschide evenimentul.

Avem vocile talentate ale Deei si Loredanei, care amplifică emoția fiecărei piese. Pentru a ne vedea în actiune, urmărește-ne în timpul repetițiilor, cu minimul de instrumental și accent pe partea vocală:

Atmosfera e centrală

Fie că îți place hard rock, jazz sau hit-urile din ultimii ani, noi vom alege întotdeauna piese care construiesc treptat o atmosferă de petrecere. Iar setlistul nostru este compus din muzica plăcută la ascultare și care ți se potrivește atât ție, cât și invitaților tăi.

Știai că?… Pentru a evita probleme de la eveniment, venim cu propriile noastre instrumente și propriul sistem de sonorizare. Astfel, avem tot controlul de care avem nevoie asupra sunetului, pentru a garanta calitatea și o atmosferă plăcută.

 

Fără decizii pripite

Alt avantaj când lucrezi cu noi? Ai parte și de consultanță 1:1. Hai să zicem ca ai ascultat o piesă foarte bună la radio cu câteva zile înainte de nuntă. Și ai vrea să o cântăm Live la petrecere. Noi te putem sfătui dacă e o decizie bună sau nu:

Există în setlistul propus de noi? – Să învățăm și să repetăm o piesă nouă poate ține mult timp, iar acest timp poate fi mai bine investit lucrând la întregul setlist pentru ziua cea mare.

Se incadrează în stilul muzicii propus pentru nuntă? – Poți opta pentru diferite genuri muzicale. Dar trecerea de la o piesă la alta trebuie să aibă o anumită logică.

Cum vrei să îți amintești de ziua cea mare? – Știi cum unele piese sunt doar hit-uri de sezon – le asculți câteva luni, dar apoi nu le mai asculți niciodată? Muzica este o mare parte din felul în care îți amintești de ziua ta cea mare. Vei vrea piese de care te poți bucura împreună cu toți oamenii aceia faini din jurul tău.

Tot ce e mai bun pentru tine… dar și pentru ceilalți!

cum-alegem-muzica-pentru-nunta-ta-2

Organizarea nunții tale tine de gustul tău personal. La petrecere, vrei să te simți bine pe muzica ta de suflet, dar vrei să ai și cu cine să împarți ringul de dans. Așa că lucrând cu noi, ai parte și de piesele tale preferate, dar și de piese pe care (știm noi!) că toată lumea se simte bine.

Este vorba de piesele clasice de petrecere, RUN DMC, Gwen Stefani, Aerosmith, care îți trezesc amintiri plăcute. Știm cu toții cât de bine se dansează pe piese atunci când se cunosc și versurile.

Oamenii pentru care am cântat până acum sunt genul pentru care muzica ocupă un loc foarte special în viața lor.

Așa că atunci când ne aleg ca live music band pentru un eveniment onomastic, vor ceva special.

Vor să se bucure de muzică bună împreună cu prietenii și familia lor. Vor să danseze toată noaptea.

Dacă ești genul de persoană care a crescut cu rock-ul clasic, cu hit-urile anilor ’90 și care e mereu deschis la ce e nou și diferit pe piață, noi credem că ne-am întelege de minune. Ia legatura cu noi pentru o oferta personalizata!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Top