Trupă cover 2018: Cum închei un eveniment corporate în stil mare?

trupa-cover-2018

Trupă cover 2018: Cum închei un eveniment corporate în stil mare?

Șansele sunt că ai petrecut deja mult timp verificând listele de invitați, echipamentele tehnice, cadourile de întâmpinare (și poate și de rămas bun!) și ai trecut deja de 3-4 ori prin programul evenimentului tău.

Dar apoi îți trece prin minte momentul când ai auzit în treacăt câțiva invitați vorbind despre cât de „fără substanță” a fost ultimul tău eveniment. Și oftezi. Parcă ei nu își dau seama cât de mult ai muncit la acel eveniment.

De 8 ani de când organizăm, coordonăm și cântăm la evenimente corporate. În tot acest timp, am învățat un lucru: organizarea de evenimente este o meserie plină de satisfacții, dar cu extrem de multe provocări.

Pentru că oricât de energic și plin de personalitate ar fi evenimentul tău, felul în care închei experiența este felul în care oamenii își vor aminti de tine.

Așa că iată cum Life On Mars te poate ajuta când organizezi un eveniment de firmă și ai nevoie de o trupă cover 2018. Mai jos, avem șase ponturi despre cum să închei experiența în stil mare:

experienta-coca-cola-live-music-band-corporate-party

Un discurs frumos și personal

Sunt o gramadă de feluri de a ține un discurs. Indiferent de audiența ta sau de tema evenimentului, ponturile de mai jos sunt universal valabile și te pot ajuta să fii ținut(ă) minte:

  • Fii sincer(ă);
  • Gândește-te la tot ce a mers bine la eveniment;
  • Multumește-le oamenilor pentru prezență, dar pune accent pe ce crezi că ai rezolvat chemându-i la eveniment;
  • Transmite idei care să pună oamenii pe gânduri – De exemplu, poți vorbi despre valorile voastre comune și cum acestea vă vor ajuta să lucrați împreună mulți ani înainte;
  • Fii clar și concis – Evită discurile lungi. Gândește-te ce vrei să spui și limitează-te la câteva minute.

Dacă alegi să lucrezi cu trupa Life On Mars la următorul tău eveniment corporate, și noi ținem un scurt discurs de mulțumire înainte de ultima piesă, în care mulțumim tuturor colaboratorilor că au facut experiența posibilă.

Noi credem că astfel de elemente sunt foarte importante la evenimentul unei firme și te sfătuim să ții cont de ele când alegi o trupă cover 2018.

 

Happy Hour

În funcție de stilul de eveniment pe care il organizezi, fie el de networking, de lansare de produs sau serviciu nou, vei vrea să oferi invitaților ocazia să ia o pauză. Aceasta poate fi ori servirea de băuturi, ori un scurt concert, ori pur și simplu ocazia să discute unii cu alții la o cafea.

Să zicem că organizezi o petrecere de networking cu colegii și partenerii tăi de lucru, în stil Great Gatsby. O astfel de pauză poate fi deschiderea șampaniei. Marchează și punctul culminant al evenimentului, și oferă o notă sofisticată serii.

 

Tombole și premii

Una din firmele cu care lucrăm deja de trei ani, Scania, organizează anual un eveniment pentru partenerii săi pentru a promova noile produse și servicii și oferă un cadou invitaților. Este un mod foarte plăcut de a recompensa colaboratorii pentru prezența la eveniment și pentru parteneriatul fidel.

 

Păstrează tot ce e mai bun pentru final

Nu numai că dai invitaților un motiv să rămână până la final, dar le oferi și mai mult decât un simplu „mulțumesc” pe care să-l ducă acasă. Bineînțeles, asta înseamnă că va trebui să ai ceva spectaculos de anunțat.

Dacă evenimentul tău se concentrează pe lansare de produse și servicii noi, poți prezenta produsul cel mai atrăgator al noii tale colecții la final. În acest caz trebuie să anunță din timp și eventual să oferi invitaților ocazia să-l testeze.

 

O interpretare de neuitat

Aici ai ocazia să-ți faci de cap cu partea de divertisment. Fie muzică LIVE, dans sau un spectacol interactiv, această parte ofera o notă dinamică întregului eveniment.

Iarc dacă te interesează o trupa cover 2018, pune mare accent pe interpretare vizuală, emoțională și potrivirea pe genul de muzică pe care îl vrei la evenimentul tău. Descoperă sfaturile noastre despre cum să alegi o trupă cover pentru o petrecere corporate.

 

Cadouri

Știm de mult timp: oamenilor le plac lucrurile gratuite. Un cadou bine-gândit, care este și folositor și relevant temei evenimentului este o unealtă foarte bună de marketing.

În alte cuvinte este materializarea brand-ului intr-un cadou pe care invitații îl vor păstra. Acesta le va aduce aminte de frumoasa experiență ce automat va fi asociată cu brand-ul respectiv.

Alt motiv este că dacă este folosit în viața de zi cu zi, precum un pix sau un breloc drăguț, asigură că evenimentul rămâne proaspăt în mintea participantului.

Gândește-te ce poți oferi participanților ca să faci o impresie bună și să fii ținut minte.

Mii de idei de cadouri (‘giveaways’) pentru petrceri corporate găsești pe Pinterest

Așa că iată – ți-am dat șase ponturi din propria noastră experiență despre cum poți să închei un eveniment în stil mare. Iar. dacă ai nevoie de o trupă cover 2018, contactează-ne și află tot ce-ți putem oferi!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Top